Mijn leven in foto’s #59 – Moederdag, jarig, 2 jaar getrouwd en opening expositie Urban Relics van mijn man een groot succes!

Mijn leven in foto's #59 - Moederdag, jarig, 2 jaar getrouwd en opening expositie Urban Relics van mijn man een groot succes!

Vandaag laat ik weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb meegemaakt, heb gedaan en heb gekregen. Afgelopen zondag was het de allereerste moederdag voor mij, maandag waren we alweer 2 jaar getrouwd hihi, dinsdag was ik jarig en gisteren hadden we de grote opening van de expositie Urban Relics van mijn man en dit was een enorm groot succes! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .

Mijn leven in foto's #59 - Open dag de Oude Horn

Mijn leven in foto's #59 - Open dag de Oude Horn

Twee weken geleden was er weer een open dag bij de glasblazerij De Oude Horn. Samen met Thomasje ben ik hier naar toe gegaan. En hij vond het helemaal geweldig 🙂 , de hele tijd een grote glimlach en zat bestuderend te kijken hihi super leuk om te zien!

Mijn leven in foto's #59 - 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

Mijn leven in foto's #59 - 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

Natuurlijk ben ik ook druk bezig geweest met de 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge. En vandaag ga ik hier ook lekker weer mee aan de slag. Morgen komt er weer een nieuwe update.

Mijn leven in foto's #59 - Moederdag

Mijn allereerste moederdag, echt super leuk! Van mijn lieve man kreeg ik heerlijke merci. Wij doen nooit iets bijzonders met moederdag, maar vond dit echt super lief!

Mijn leven in foto's #59 - Glasblazerij project

Mijn leven in foto's #59 - Glasblazerij project

Mijn leven in foto's #59 - Glasblazerij project

Op moederdag zijn we ook nog naar de Glasblazerij geweest voor een super gaaf project waar mijn man en ik aan meewerken. Hier komt snel nog informatie over op mijn blog. Het is echt een bijzonder mooi project!

Mijn leven in foto's #59 - 2 jaar getrouwd

Mijn leven in foto's #59 - 2 jaar getrouwd

Afgelopen maandag waren we 2 jaar getrouwd 😀 <3 yeahhh! We doen er eigenlijk nooit wat aan, maar kreeg wel super mooie bloemen van mijn ouders. Echt lief! Mijn leven in foto's #59 - jarig

Mijn leven in foto's #59 - jarig

Mijn leven in foto's #59 - jarig

Ugh, maandagmiddag werd ik niet helemaal lekker en dinsdag op mijn verjaardag was ik gewoon ziek. Bah, zeer vervelend! Gelukkig kon ik donderdag wel weer aan het werk, maar was nog wel erg verkouden. Gelukkig vierde ik mijn verjaardag niet op de dag zelf. En gisteren kreeg ik allerlei cadeaus en geld van mijn ouders, schoonouders, oom en tante en van mijn vrienden had ik al eerder cadeaus gekregen. Super leuk en lief!

Mijn leven in foto's #59 - Grote opening expositie Urban Relics Hans van Vrouwerf

Mijn leven in foto's #59 - Grote opening expositie Urban Relics Hans van Vrouwerf

Mijn leven in foto's #59 - Grote opening expositie Urban Relics Hans van Vrouwerf

Mijn leven in foto's #59 - Grote opening expositie Urban Relics Hans van Vrouwerf

Mijn leven in foto's #59 - Grote opening expositie Urban Relics Hans van Vrouwerf

Gisteren was het echt een spannend en zeer bijzonder mooie dag! De grote opening van de expositie van mijn man, Urban Relics! Hij heeft ook met de expositie in verschillende kranten en andere media gestaan.

Mijn ouders, schoonouders en oom en tante kwamen al eerder, ook voor mijn verjaardag. Later zijn we rond een uur of 7 richting Asperen gegaan. Rond half 8 kwamen de eerste bezoekers al binnenlopen. En op een gegeven moment, rond 10 voor 8, werd het enorm druk. In totaal waren er ruim 90 mensen bij de opening! Woww, echt te gek gewoon!

En de expositie is echt geweldig! Ik vond het een super avond! Iedereen was enthousiast en mijn man heeft ook al werken verkocht. Zo top! Ik ben echt enorm trots op hem 🙂 ! Ik wil ook iedereen bedanken voor hun komst, toppers!

Wil je ook eens een kijkje komen nemen bij de expositie? Dat kan tot 22 juli! Het is echt een aanrader!

Mijn leven in foto's #59 - cadeau van Babs

Ps. Babs ik vond het echt super tof dat jullie er ook waren. Echt leuk om jou weer eens te zien. En nogmaals bedankt voor het cadeautje voor kleine Thomasje. Super lief en mooi! Hij vind hem ook echt geweldig 😀 !

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: