30 dagen, 30 vuilniszakken challenge update

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

Het is alweer drie weken geleden dat ik ben begonnen met de 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge. Vandaag laat ik weer aan jullie zien hoe ver ik ben.

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

Deze week is het iets rustiger geweest met opruimen, aangezien ik ook ziek was en daarnaast ook nog drukke dagen had. Wel heb ik nog twee vuilniszakken vol kunnen krijgen. Hier zaten sloffen, een oude laptoptas, doos, krijtbordbehang, oude knutselspullen, oude kleding van Thomas en wat kleine spulletjes in.

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

In mijn Bullet Journal hou ik bij op hoeveel vuilniszakken ik zit en wat er allemaal in zat. In totaal zit ik nu op 18 vuilniszakken. Ik heb nog een weekje te gaan, maar ik heb deze week vakantie en we hebben in de planning staan om de zolder helemaal te gaan opruimen. Dus ik ben benieuwd hoeveel we daar nog vandaan halen.

Ik heb deze week ook nog wat verkocht via Marktplaats, zoals twee keer een Cleverdog Wifi camera, we hebben nu een normale babyfoon. Ook heb ik nog een boek verkocht. Totaalbedrag van deze spullen is 55 Euro. Ik heb nog een aantal dingen op Marktplaats staan die ik zeker nog wil en ga verkopen.

Ik ben zeer benieuwd hoe de challenge verder verloopt en of ik ook daadwerkelijk de 30 vuilniszakken ga halen in 30 dagen.

Wil jij ook meedoen met deze challenge? Natuurlijk mag je hem overnemen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

5 reacties op “30 dagen, 30 vuilniszakken challenge update

  1. Ik krijg gewoon zin om in die vuilniszakken te loeren of er nog wat leuks bij zit, hahaha! Vroeger toen grof vuil nog aan de weg stond ging ik een rondje fietsen om te kijken of er nog wat leuks bij zat. zo had ik een heel leuke kattenmand van riet eruit gevist, was niks mis mee.
    Goed bezig, zo krijg je ook een opgeruimd gevoel in je hoofd en als de challenge niet lukt, ach.. je bent al een hoop kwijt.
    En Chucky, wat ben je toch een schat van een mens!
    Babs onlangs geplaatst…Keek op de WeeK 20- Een serie- cadeautjes- in verlaten pandenMy Profile

    • Hahahah nou ja, er zit vooral veel troep bij hahah. En de dingen die nog goed zijn, verkoop ik of geef ik weg hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge