5 Films die ik de afgelopen tijd heb gezien #1


5 Films die ik de afgelopen tijd heb gezien #1

De afgelopen tijd hebben we weer aardig wat films gezien. In totaal 15 films eigenlijk, maar vandaag vertel ik 5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien. Er komen binnenkort nog een aantal delen 🙂 .

John Wick (2014)
John Wick is een ex-huurmoordenaar. Op het moment dat een crimineel zijn auto steelt en ook nog eens de hond doodt die door zijn overleden vrouw aan hem is overgedragen, volgt hij deze crimineel naar New York. Echte de vader van de crimineel komt hierachter en is een maffiabaas, hij geeft daarom opdracht om John Wick uit de weg te ruimen.

De film begint bij het begin van het einde en dat zijn echt de goede films! Ik vond het verhaal apart, maar zeer boeiend. Er zit ook een fijne actie in! Als je van actie films houdt, dan is deze film zeker een aanrader.

John Doe: Vigilante (2014)
Het hele rechtssysteem ligt op zijn gat, daders hebben meer rechten dan hun slachtoffers. Alles loopt volledig uit de hand en nu vind één man dat het tijd is voor verandering. Hij besluit hier iets aan te doen, hij vermoordde namelijk heel veel mensen die iets gedaan hebben wat niet door de beugel kan.

Een apart verhaal, maar ook weer best boeiend. Aan het begin van de film zie je al dat hij is opgepakt en dat een rechercheur door de gehele film met hem aan het praten is. Op het laatst zie je waarom dit is. Je blijft echt kijken naar deze film, echt top gedaan!

The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)
De laatste film van de reeks The Hobbit. Bilbo en de dwergen hebben hun koninkrijk heroverd van Smaug, de draak. Alleen Smaug maakt dan een aanval in Meerstad en vallen er vele slachtoffers. De inwoners moeten hierdoor allemaal gaan vluchten. Daarnaast is Thorin ook nog eens geobsedeerd door zijn heroverde rijkdom en geeft zijn vriendschap hiervoor op. Bilbo moet dan een wanhopige en gevaarlijke keuze maken. Maar er zijn ook nog eens andere grotere gevaren op komst, Sauron heeft namelijk legers met Orks gestuurd. De grote oorlog begint tussen de elven, mensen, dwergen en de orcs en wilde wolven.

Zeer spannende film! Het verhaal is echt goed in elkaar gezet, je krijgt goed te zien hoe deze vijf legers bij elkaar komen voor de grote oorlog. Echt knap!

Gone Girl (2014)
Nick en Amy gaan hun vijfde huwelijksjaar vieren. Echter heeft Nick enige twijfels over zijn huwelijk en gaat hij op bezoek bij zijn tweelingzus Margo voor advies. De volgende ochtend komt hij weer thuis en ziet hij dat Amy ineens verdwenen is en dat alles in de woonkamer overhoop is gehaald. Hij schakelt de politie in en na enige onderzoek lijkt het erop dat Nick de dader is….maar is dat wel zo?

Wow, ik had niet gedacht dat ik deze zeer spannend zou vinden. Best een zieke twist zit er in deze film. Ik kan niet teveel verklappen, maar och, deze moeten jullie echt gaan kijken!

Lucy (2014)
Lucy wordt gedwongen om drugs te gaan smokkelen. Maar per ongeluk lekt de drugs en komt het in haar lichaam. Ze krijg hierdoor bovenmenselijke krachten en kan ze steeds meer van haar brein gebruiken, ze is in staat om objecten met haar geest te verplaatsen, ze kan geen pijn of leed voelen en veel meer. Ze gaat dan op zoek naar de personen die dit bij haar gedaan hebben.

Zeer goede film met de geweldige actrice Scarlett Johansson. Ze speelt dit echt geweldig goed! De film is zeer spannend en zit lekker veel actie in. Ook deze is weer aan te raden als je van actie films houdt.

Dit waren 5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien. Top films die allen zeker aan te raden zijn. Binnenkort komen er meer delen van dit artikel 🙂 .

Heb jij een van deze films gezien? Wat vindt jij ervan? En welke films raadt jij aan om nog te gaan kijken?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: