Essie Maximillian Strasse Her


Essie Maximillian Strasse Her

Vandaag ga ik weer een Essie nagellakje reviewen, namelijk de Essie Maximillian Strasse Her. Dit is een mooie grijsgroene kleur. Ik was zeer benieuwd naar dit lakje, jij ook? Kijk dan snel mee :).

De kwastjes van Essie vind ik altijd erg fijn om mee te lakken. Ze zijn best breed, wat het lakken makkelijk maakt en hierdoor ben je dus ook snel klaar.


Essie Maximillian Strasse Her

Op bovenstaande foto heb ik maar twee laagjes gebruikt! Het lakje dekt dus echt heel goed :). Het lakje droogt ook snel, dat vind ik echt een pluspunt :).

Het lakje ziet er iets donkerder uit dan in het potje zelf. Het is een grijsgroen kleurtje. Als je je nagels meer in het licht houdt, dan neigen ze meernaar grijs zoals in het potje op de eerste foto. Heb je weinig licht, dan neigen ze meer naar het groene.

Ik ben ben echt blij met dit lakje, het is echt een mooi kleurtje en blijft ook best lang zitten. Ik vind de kwaliteit van Essie nagellak altijd heel erg goed. Ik ben eigenlijk wek fan van Essie 🙂 . Essie nagellakjes koop je bijvoorbeeld bij de Etos of bij Bol.com en kost rond de 10 Euro.

Wat vind jij van Essie nagellakjes?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: