Kortingen bij Vouchercode en Fashion Sale Alert


Vouchercode

Vouchercode

Zoals jullie misschien wel weten ben ik echt dol op kortingen. Als ik iets bestel via internet of iets koop in een winkel, dan kijk ik eerst op internet of ik ergens een kortingscode kan vinden van die winkel die ik dan ook kan gebruiken voor het product wat ik koop.

Nu heb ik weer twee nieuwe kortingswebsites ontdekt, namelijk Vouchercode.nl en Fashionsalealert.nl. Maar wat vind ik nu van beide websites? Lees snel verder!

Vouchercode
Vouchercode is een website waar je super veel kortingcodes, acties, actiecodes, promotiecodes, vouchercodes, coupons en couponcodes kan je vinden voor wel bijna 1000 webshops. Ze hebben veel verschillende webshops op hun site staan, maar vooral op het gebied van fashion en mode. Heerlijk is dat!

Ik heb dan ook een behoorlijke tijd al rondgesnuffeld op deze website op zoek naar fijne kortingen.

Wat ik erg leuk vind, is dat als je op de website komt, je gelijk al alle nieuwste kortingen krijg te zien in een handig overzichtje.


image
Je ziet ook gelijk wat de korting inhoudt, is het bijvoorbeeld een kortingscode of een aanbieding of juist exclusief (alleen op Vouchercode.nl te verkrijgen).

Als je een interessante korting ziet, dan klik je gewoon hier op en dan kan je gelijk de actie of kortingscode bekijken. Je linkt dan gelijk door naar de website en bovenin krijg je dan de kortingscode te zien. Deze vul je dan in bij het afrekenen van je bestelling.


image
image

Als je lekker aan het online shoppen bent, dan is het natuurlijk erg fijn dat je ook gelijk kan zoeke of er een bepaalde kortingscode of actie is die je kan gebruiken.

De website heeft een hele handige zoekfunctie waar je kan zoeken op winkel of juist naar een bepaald product. Super handig dus!

Wat ik ook ontzettend fijn vind, is dat er handige overzichtjes zijn van alle webshops en van alle kortingen en ook van alle kortingen die al bijna verlopen zijn en alle categorieën waarin je kortingen kan krijgen. Zo heb je altijd goede kortingscodes en acties bij de hand!
Vaak kom ik op bepaalde websites waar dan mensen kortingscodes vermelden, maar meestal zijn deze ook snel weer verlopen terwijl dit niet vermeld wordt. Op Vouchercode wordt je dus wel echt goed geïnformeerd en hoef je niet zorgen te maken of een code al niet verlopen is.


image
image

image

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe kortingen? Ze geven ook nog eens de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief en je kan ook hun Facebookpagina liken en hun volgen via Twitter. Zo blijf je dus op de hoogte van allerlei goede en leuke kortingen :)!

Ik vind het een zeer handige en overzichtelijke website! Wat het helemaal af zou maken is een handige App voor je telefoon of tablet :).

Fashion Sale Alert
Fashion Sale Alert is een website waar je fashion kortingscodes, sales, kortingen en outlets overzichtelijk op een rijtje. Ook hier kan je weer zoeken naar bepaalde webshops en/of merken om te kijken of er leuke kortingen zijn.

En net als bij Vouchercode heb je hier ook handige overzichten van bijvoorbeeld alle webshops en merken, maar ook alle categorieën staan overzichtelijk weergegeven.


image
image

Je kan jezelf zelfs aanmelden voor alerts. Dit betekent dat je aangeeft van elke merken en/of webshops jij kortingen wilt ontvangen via een mail. Je ontvangt dan een alert zodra er een korting beschikbaar is van je favoriete merk en/of shop :).

Het is zeer gemakkelijk om de alerts in te stellen naar jouw eigen wensen. Je kan zelfs aangeven hoe vaak je een alert wilt ontvangen en op welk tijdstip.


image
image

Een fijne website waar je top kortingen kan vinden en waar je dus erg handig op de hoogte gehouden wordt van nieuwe kortingen :)! Ook hier zou ik graag een App van willen zien :). Dat je bijvoorbeeld een push bericht (alert) ontvangt, wanneer een nieuwe korting beschikbaar is. Dat lijkt me echt super handig!

Ken jij Vouchercode en Fashion Sale Alert al? En wat vind jij van deze websites?

Liefs,

Miss Sentinelli
Volg mij op Bloglovin

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: