What’s in my bag + opruimsessie!


Whay's in my bag

Het is alweer een behoorlijke tijd geleden dat ik jullie in een “What’s in my bag” artikel liet zien wat ik allemaal in mijn tas heb. Tegenwoordig draag ik vooral weer mijn Michael Kors tas en het is ook alweer een tijdje geleden dat ik mijn tas heb opgeruimd. Vandaag laat ik jullie in dit “What’s in my bag” artikel zien wat ik allemaal in mijn tas heb en daarnaast laat ik zien wat ik allemaal weg doe en uit mijn tas laat.


Whay's in my bag

Ik heb alle spullen uit mijn tas gehaald en dit op onze eettafel gelegd. Phoe, nu ik dit allemaal zo zie op de tafel, is het eigenlijk best wel veel wat ik elke dag mee neem haha. Dus What’s in my bag? Hieronder heb ik alles op een rij gezet:

iPad Air met Belkin toetsenbord. Hier doe ik eigenlijk alles op, bloggen, internetten, spelletjes etc.
– Agenda, deze gebruik ik ook dagelijks voor al mijn afspraken en dagelijkse taken.
Bullet journal, die ik gebruik voor notities, todo lijsten, collecties, editorials, urenregistratie en veel meer!
– Etui (met doodshoofd) met kleurpotloden, deze gebruik ik vooral voor mijn bullet journal
– Apple oordoppen, ik kan echt niet zonder muziek als ik aan het werk ben. Vooral in de trein, maar ook op het werk gebruik in deze oordopjes.
Leef iBridge voor extra ruimte voor mijn telefoon en iPad. Super handig als ik foto’s en video’s wil bewaren, maar bijna geen ruimte meer heb. Dan kan ik ze op dit apparaatje opslaan.
– Power bank van 1500mAh, niet echt veel dus. Dit is echt voor nood.
Power bank van 6000mAh. Deze is veel beter dan die van hierboven. Deze gebruik ik dan ook echt altijd.
iPhone 6. Ik kan echt niet zonder mijn iPhone 6. Wat een geweldige telefoon is dit toch 🙂 .
ZoiY. Handcreme, echt een heerlijke handcreme. Deze gebruik ik bijna dagelijks.
– Santa Paws Jingle Juice Anti-bacterial hand gel van PocketBac. Deze is echt zeer handig en fijn!
– NIVEA deodorant, gewoon handig om altijd bij je te hebben.
– Twee sample geurtjes, soms die ik die gewoon even op
– Lipstick van MUA, mooi roze kleurtje
– Maybelline Baby Lips, ik moet echt iets van een lippenbalsem bij me hebben
– Labello (deze is op)
– Elastiekjes, deze gebruik ik vooral als ik yoga ga doen.
– Portemonnee, lekker groot waar echt veel in kan
– Raboscanner, om betalingen mee te kunnen doen
– Muntje, deze zat los in mijn tas
– Oud T-Mobile sim kaartje
– Een handig tasje die je gemakkelijk zo kan opbergen. Mocht ik iets willen kopen en het past niet in mijn tas, dan kan ik deze tevoorschijn halen en hoef ik geen tasje te kopen.
– Twee bossen sleutels, eentje voor dagelijks gebruik en de ander met sleutels die ik minder vaak gebruik.
Visitekaartjes, ik moet weer nieuwe kaartjes gaan bestellen, want ze zijn alweer bijna op.
– Paspoort, ik vind het gewoon fijn om deze altijd bij me te hebben.
– Zakdoekjes, ik kan niet zonder zakdoekjes haha
– Spiegeltje, altijd handig!
– Pasjes voor de trein en mijn werk.
– USB sticks, eentje hiervan is ook voor mijn werk. De ander gebruik ik bijna niet.
– Bonnetjes van huishoudelijke spullen die we ooit eens hebben gekocht.
– Zakdoekje


Whay's in my bag

Ok, veel van de spullen gebruik ik toch echt wel bijna dagelijks of gewoon echt vaak. Dus veel kon weer terug in mijn tas. Ik heb mijn tas weer netjes ingericht en bovenstaande spullen heb ik eruit gelaten. Hieronder alles op een rij:

– Elastiekjes, ik heb één elastiekje in mijn tas gelaten. Vaak ben ik ze dan kwijt en pak ik weer een nieuwe. Vandaar dat er zoveel in mijn tas zat haha. Deze mogen dus gewoon weer in mijn bakje in plaats van mijn tas.
– Labello, zoals ik al zei is deze op. Deze kan dus in mijn empties bakje.
– De powerbank, omdat ik al een goede powerbank bij me heb, kan deze gewoon thuisgelaten worden.
– USB stick, deze gebruik ik eigenlijk bijna nooit en kan dus thuis gelaten worden.
– Bonnetjes, ik heb geen garantie op de spullen en daarnaast is het alweer een tijdje geleden dat ik deze spullen heb gekocht, dus de bonnen kunnen echt weg.
– Zakdoekje, sjah, deze kan gewoon weg.
– Oud T-Mobile sim kaartje. Deze is echt oud en had ik eens uit een oude iPhone gehaald, omdat mijn vriendinnetje mijn iPhone wilde lenen. Het kaartje had ik toen in mijn tas gedaan. Maar ja, niet nodig, dus doorgeknipt en weggegooid.

Zo heb ik toch nog weer een aantal spullen uit mijn tas gehaald en een aantal dingen weggegooid. Ik hoop dat jullie dit What’s in my Bag artikel leuk vonden en om weer eens een kijkje te nemen in mijn tas 🙂 .

Wat neem jij echt altijd mee in jouw tas?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: