Mijn leven in foto’s #32 met o.a. Fotograferen in Parijs & Groningen


Parijs

Vandaag laat ik jullie weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb gedaan, mee heb gemaakt en wat we hebben gekocht. We zijn onder andere een dagje naar Parijs gegaan en we hadden een PhotoWalk in Groningen! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven πŸ™‚ .


Sneeuw onderweg naar Parijs

Wow het is alweer twee weken geleden dat we in Parijs waren. We vertrokken op zaterdag om 3 uur in de ochtend en onderweg hadden we ontzettend veel sneeuw in Frankrijk. Ojee, hopen dat het in Parijs beter weer is.


image

Ook in Parijs hadden we aan het begin veel sneeuw.


Chocolademelk in Parijs

We hebben toen eerst maar eens even wat gedronken in een cafeetje. De Eiffeltoren was op dat moment ook nog niet open en het sneeuwde te hard om mooie foto’s te kunnen maken.


Opera Garnier in Parijs

Nadat we wat gedronken hadden besloten we eerst naar OpΓ©ra Garnier te gaan. De foto’s hiervan heb ik al bewerkt, de rest moet ik nog doen πŸ™‚ .


Sacre-Coeur

We hebben die dag voor de rest echt mooi weer gehad. We hebben aardig wat mooie dingen gezien in die dag. Natuurlijk de Eiffeltoren en OpΓ©ra Garnier, maar ook de Louvre, Arc de Triomphe, de Sacre-Coeur en Montmartre.


Eiffeltoren

In de avond hebben we foto’s gemaakt van de Eiffeltoren. Echt super gaaf om te zien, ook met allerlei knipperende lampjes.
Alle foto’s van de Louvre, Sacre-Coeur, Mont-Martre, Eiffeltoren en de Arc de Triomphe komen binnenkort online πŸ™‚ .


Echte Post is Cool

Twee weken geleden was het ook de dag van Echte Post is Cool. Ik kreeg in totaal twee pakketjes, super leuk natuurlijk! Ik heb hier nog een uitgebreid artikel over geschreven en deze kan je hier lezen: Echte Post is Cool.


Pannenkoeken

Heerlijk!! Mijn man maakt tegenwoordig zelf pannenkoeken, echt yummie!


Bombata tas

Ook kreeg ik een super gave Bombata tas binen! Wow πŸ™‚ . Binnenkort komt hier een uitgebreid artikel van online en daarnaast ook nog een winactie voor jullie! Hoe leuk is dat?


Groningen

Afgelopen zaterdag hadden we een PhotoWalk in Groningen. Deze foto is vanaf de Martinitoren πŸ™‚ . Dat was voor mij ook eigenlijk wel het leukste van de dag haha. De foto’s van deze PhotoWalk komen ook nog binnenkort online πŸ™‚ .


Leren laarzen onderhouden

Het was echt weer eens tijd om mijn leren laarzen te gaan onderhouden. Hoe ik dit gedaan heb, kan je hier lezen: Leren laarzen onderhouden. Echt wat een verschil ook he πŸ™‚ , ik ben er zeer blij mee!


Pukka

Pukka Yellow Curry, echt dit is zoooooo lekker!!


Snapchat

Dit was weer mijn leven in foto’s! Vanavond hebben we weer een PhotoWalk in Rotterdam. Er hebben meer dan 50 man zich opgegeven, wow!! Dat wordt echt een gave PhotoWalk πŸ™‚ . Volg je mij trouwens al via Snapchat? Ik laat namelijk vanavond ook wat snaps zien van de PhotoWalk πŸ™‚ .

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: