Happy lijstje maart met o.a. Parijs, PhotoWalks & Nieuwe samenwerkingen


Opera Garnier in Parijs

We zitten alweer aan het einde van deze maand. Het was een zeer drukke, maar ontzettend leuke maand. Vandaag laat ik jullie zien waar ik allemaal blij word. Een leuk artikeltje met fijne positieve en happy momentjes, zoals dagje naar Parijs, PhotoWalks en fijne nieuwe samenwerkingen.

Mijn man ♥ Familie en vrienden ♥ Onze kat Link ♥ Bezig zijn met mijn blog * Bloggen * Blogs lezen * De Sims Freeplay * Meegedaan met het super leuke project #EPIC (Echte Post Is Cool). * Dat er weer een nieuwe EPIC aankomt, yesss! Binnenkort zal ik het bericht hiervan ook wel delen. * Dagje naar Parijs om te gaan fotograferen * Photowalks naar Groningen en Rotterdam (foto’s komen binnenkort op mijn blog) * Record aantal mensen bij de PhotoWalk te Rotterdam, wel 58!! * Mijn leren laarzen onderhouden zodat we weer als nieuw eruit zien! * Lente en dat het zonnetje heerlijk schijnt! * Fijne nieuwe samenwerkingen, zoals bijvoorbeeld nieuwsbrieven schrijven voor een bedrijf * Bloggers die elkaar helpen * Films & series kijken * Dat ik weer Snapchat heb opgepakt. * Mijn nieuwe nieuwe laptoptas * Mijn bullet journal * Steeds meer volgers op mijn blog * De winacties die momenteel lopen * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Fijne pasen iedereen!!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: