Rainbow scents & Colors van de Kruidvat


Rainbow scents & Colors

In de herfst en winter heb ik thuis altijd heerlijke kaarsen en brandertjes aan voor wax melts en scentchips. We gebruikten altijd scentchips van Bolsius, maar ik zag een aantal weken geleden bij de Kruidvat Rainbow scents & colors liggen. Hier was ik enorm benieuwd naar en kocht een aantal doosjes met verschillende geuren. Vandaag vertel ik hier iets meer over.

In totaal heb ik 6 geuren meegenomen, maar er zijn veel meer geuren verkrijgbaar. Omdat de doosjes ook een klein beetje open zijn, kan je ook in de winkel goed ruiken of de geur wel echt bij jou past. Er zitten zes stuks in een doosje, wat ik wel een mooi aantal vind. Thuis hebben we in totaal drie branders in huis, waardoor we bepaalde gedeelten van ons huis een ander geurtje kunnen geven, ik hou ervan!


Rainbow scents & Colors - Ocean

Als eerste de geur Ocean. Ik vind dit echt een lekkere geur, maar niet voor in de woonkamer. Ik vind deze geur heerlijk voor in de badkamer, bij het toilet of bij de was in onze bijhok. Een heerlijke frisse geur.


Rainbow scents & Colors - Apple Lavender

Dan hebben we lavender. Ik ben zelf echt gek op lavendel en deze vind ik dan ook echt heerlijk! Deze versie hebben we graag bij het toilet staan.


Rainbow scents & Colors - Apple Cinnamon

Apple Cinnamon vind ik ook echt een lekker geurtje. Dit vind ik nou echt een herfst/winter geurtje en die plaats ik dan ook graag in de woonkamer.


Rainbow scents & Colors - Vanilla

Ik ben dol op vanille, maar deze vind ik persoonlijk wel iets tegenvallen. In het doosje ruikt hij lekkerder dan in de brander. Het zoetige komt voor mijn gevoel niet echt sterk naar voren.


Rainbow scents & Colors - Berry

Ook Berry is een heerlijke herfst/winter geurtje en ook die hebben we graag in de woonkamer. Heerlijke berry geur, geeft echt een warme en knusse sfeer.


Rainbow scents & Colors - Fresh cotton

En als laatste de Fresh Cotton. Deze vind ik ook lekker ruiken. Het is een frisse geur, maar ik vind deze ook vooral fijn voor bij de was in onze bijhok.


Rainbow scents & Colors - brander

Sommige geuren vind ik echt lekker voor in de woonkamer en andere geurtjes iets minder. Wat ik wel merk is dat ik echt drie stuks nodig heb in de brander om de geur in de woonkamer geheel te kunnen ruiken. In kleinere gedeelten van het huis heb ik er twee nodig. De geuren zelf blijven het wel goed doen voor een aantal avondjes, daarna moet ik toch weer een nieuwe geur in de brander stoppen.

De Rainbow scents & Colors kosten per stuk ongeveer 0,80 Euro, dus wel lekker goedkoop. Je kan ze alleen niet online verkrijgen, maar wel in de winkel van Kruidvat. Ik weet alleen niet of alle filialen ze hebben.

Rainbow scents & Colors van de Kruidvat

Brand jij ook graag wax melts of scentchips in huis? En van welk merk?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: