Mijn leven in foto’s #7


Mijn leven in foto's #7

Elke twee weken plaats ik een artikel met foto’s en verhaaltjes over wat ik allemaal heb beleefd in die twee weken. Sommige foto’s heb ik al op Instagram geplaatst, maar lang niet alles :)! Pak een kopje thee, koekje erbij, zak lekker onderuit en geniet van mijn leven in foto’s 🙂 !

Ps. sommige foto’s kunnen gedraaid zijn als je deze op jouw telefoon of tablet bekijkt. Op de gewone pc of mac staan ze wel recht.


Mijn leven in foto's #7

Zo nu en dan als ik vrije tijd over heb en even niet aan mijn werk, dan ga ik heerlijk even genieten van De Sims 4 :).


Mijn leven in foto's #7

“Naar aanleiding van het jubileum 250 jaar glas in Leerdam, is er vanuit een burgerinitiatief van Leerdammers het initiatief genomen om een glaskunstobject te ontwerpen. Een typisch Leerdams object wat door Leerdammers is bedacht, in Leerdam is gemaakt en ook speciaal voor Leerdammers. Maar natuurlijk vooral voor iedereen die de glasstad met z’n 250-jarige historie in glas een warm hart toedraagt.”

Bron: Kristal Glas.

We hadden er in totaal 3 van besteld. Eentje voor mijn ouders, eentje voor mijn schoonouders en eentje voor ons 🙂 . Bovenstaande is voor mijn ouders en die helemaal bovenaan staat, is van onszelf 🙂 . Ik vind ze echt super mooi! Mijn ouders en schoonouders waren hier ook ontzettend blij mee. Ze wisten namelijk niet dat ze die van ons zouden krijgen 🙂 .


image

Mijn leven in foto's #7

Heerlijk eten!! We hebben de smaak weer goed te pakken om van die lekkere gerechten te eten 🙂 . Vooral mijn verloofde vind koken echt super leuk!


Mijn leven in foto's #7

Uhmm…sjah 🙂 . Dit is nu een echte bierkip!


Mijn leven in foto's #7

En dit is het eindresultaat. Yummmmm 🙂 .


Mijn leven in foto's #7

En hier staat ons glas object in het vensterbank!


Mijn leven in foto's #7

We zijn even naar Haarlem geweest om lekker te gaan fotograferen. Link was er die avond ook al helemaal klaar voor haha.


Mijn leven in foto's #7

Even een fotootje van Haarlem 🙂 . Deze is ook mijn telefoon gemaakt, ik moet al mijn foto’s nog bewerken, hier komt natuurlijk nog een uitgebreid artikel over 🙂 .


Mijn leven in foto's #7

Afgelopen dinsdag had ik ook nog een webinar via bloggercommunity.nl over digitaal snellezen. Zeer interessant en ik heb me hier al wat in verdiept. Binnenkort komt hier ook een uitgebreid artikel over 🙂 .


Mijn leven in foto's #7

Oja, bij de AH betaal voor 2 chili pepers maar liefst 99 cent, koop je deze hele hoop bij de Turkse Supermarkt, dan betaal je maar 2,49!! Dat is nog eens een verschil 🙂 .


Mijn leven in foto's #7

Mole!! Dit is een heerlijke pittige chocoladesaus met rijst en kip 😀 yummmmm!


Mijn leven in foto's #7

Onze moestuintjes 🙂 . Er beginnen al een aantal uit te komen, zoals de bosaardbei, tijm en dille 🙂 .


Mijn leven in foto's #7

Gisteren had ik een super leuke beauty event van Carmen in Amsterdam. Ik ging met de trein, het was op zich best goed te doen 😀 .


Mijn leven in foto's #7

Amsterdam!!!


Mijn leven in foto's #7

Samen op de foto met Quinty, zij is het gezicht van Carmen! 😀 Echt een lief persoon is ze 🙂 . Ok, ik sta er echt totaal niet charmant erop, maar goed 😀 het gaat om het idee haha.


Mijn leven in foto's #7

Het event was echt super leuk! Ook leuke bloggers ontmoet, de presentaties, demonstraties en interacties waren echt super! Natuurlijk komt er nog een uitgebreid verslag hiervan. En na afloop kregen we ook nog een zeer goedgevulde goodiebag mee met allerlei fijne producten. Hier komen ook weer reviews van natuurlijk 😀 .

Dit waren mijn foto’s van de afgelopen twee weken 😀 . Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden hihi. Vandaag ga ik weer mijn jurk passen en om af te meten. Ik krijg ook gelijk mijn schoenen mee hihi. Mijn vriendinnetje gaat ook vandaag weer een bruidskapsel doen en mijn make-up, zodat we ook een totaalplaatje hebben vandaag 🙂 . Ik heb er zin in!

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: