Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Zoals jullie wellicht weten, zijn we al enorm lang op zoek naar een nieuw huis. Het heeft heel lang stil gelegen, omdat we gewoon geen geschikt huisje vonden of gingen mensen juist enorm veel overbieden op een mooi huis. Nu kwam een aantal weken geleden een super mooi huisje op ons pad. Een huis met tuin, 3 slaapkamers en een zolder. Echt super! Gisteren hebben we de koopakte ondertekend, yes!! Super blij! Natuurlijk moeten de financiën nog wel helemaal goedgekeurd worden, want we zijn natuurlijk allebei ZZP-er, dus dan maakt het allemaal net iets lastiger en duurt het wat langer allemaal. Maar onze hypotheek adviseur heeft aangegeven dat het gaat lukken. Yess! Eindelijk gaan we verhuizen. In dit artikel vertel ik er meer over.

We wonen nu in Leerdam, we hebben een super leuk huisje met twee slaapkamers en een dakterras. Maar het is voor ons nu echt te klein aan het worden. We hebben een opslag waar we veel spullen hebben opgeslagen, we willen graag een tuin en een extra kamer waar ik een werkkamer van kan maken. We zijn dus echt toe aan een nieuw huis met meer ruimte.

Nu kwam deze geweldige woning op ons pad en deze heeft enorm veel ruimte. Wat ben ik hier blij mee! Het heeft 3 slaapkamers, een prachtige keuken, een zolder, een schuur en een tuin. Genoeg ruimte dus! We kunnen dus binnenkort ook onze opslag opzeggen, want we hebben ruimte genoeg. Thomas heeft een ruime tuin waar hij in kan spelen en ook nog een speeltuintje voor de deur. Perfect dus!

Natuurlijk willen we wel het een en ander gaan aanpakken, maar op zich is de woning instap klaar. Echt ik kan niet wachten haha. Maar we gaan wel het een en ander doen zodra we daar tijd en zin in hebben. We willen dan ook goed gereedschap hiervoor hebben, zoals bijvoorbeeld een schuurmachine, een goede accu-kettingzaag en een goede niet- en spijkerpistool.

Dit jaar zal onze moestuin dus ook wat kleiner zijn dan normaal, aangezien we nu ons dakterras gaan opruimen voor de bezichtigingen voor ons huis en ook voor de verkoop dus. In de tuin van onze nieuwe huis willen we dan een mooie moestuin maken en ook meer bloemen in de tuin plaatsen. We hebben daar genoeg zon, dus we willen ook gaan kijken naar een nieuwe parasol met parasolvoet, bijvoorbeeld een zweefparasol of zelfs een dubbele parasol. Hoe fijn is het als we straks in de zomer (want we krijgen de sleutel begin juli, yeahhh) heerlijk in de zon kan zitten en ook genoeg schaduw hebt met een parasol. Genieten!

Hans vindt het heerlijk om in een professionele hangmat te liggen en we willen dan in de tuin ook ruimte hiervoor maken. Wellicht kan ik dan ook zelf een keer in een comfortable hangmat gaan liggen haha. Ook willen we een groot zwembad in de tuin plaatsen, waar Thomas lekker in kan zwemmen. Hopelijk heeft hij ook voor de zomervakantie zijn A-diploma. Hij is trouwens daar nu ook al voor aan het oefenen, yes! We kunnen dan extra items in het zwembad doen, zoals opblaasbare banden, ballen, speelgoed en een opslaasbaar bodyboard waar hij op kan liggen.

Als we gaan verhuizen, willen we ook nieuw servies hebben. Wat we nu hebben is erg oud en veel mist er ook gewoon. We willen dan nieuw bestek, een nieuw bordenset, nieuwe soepkommen en meer.

En natuurlijk gaan we veel foto’s en video’s maken van ons nieuwe huis. Thomas vindt het ook helemaal geweldig om foto’s en video’s te maken, dus we gaan kijken of we tegen die tijd ook een leuke kindercamera kunnen geven. Met deze kindercamera kan hij toffe foto’s en video’s maken van ons huis. Maar we kunnen die ook meenemen als we ergens naar toe gaan. Thomas krijgt ook onze oude televisie op zijn kamer waar dan zijn Nintendo Switch is op aangesloten. Zo kan hij met zijn vriendjes op zijn eigen kamer ook lekker gamen. Haha, we willen dan ook een echte gamestoel voor hem gaan kopen. Super tof!

Owww ik kan echt niet wachten! Ik heb er zoveel zin in! Deze week en aankomende week komen ze dingen voor ons huis regelen, zoals taxaties, teksten schrijven en meer. Ook willen we nog ons huisje een beetje opknappen voor de verkoop. Hier zijn we de komende tijd dus nog wel druk mee bezig. Ook hebben we al een aantal verhuisdozen vol haha. En ook al veel spullen verkocht of weggedaan. Afgelopen week heb ik daarom ook niks kunnen bloggen en de komende weken zal het dus ook wat minder zijn qua artikelen en videos. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte hoe alles gaat verlopen.

Heb jij nog tips waar we rekening mee moeten houden tijdens het verhuizen? Laat het vooral weten hieronder in de reacties!

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

5 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: