Bloggen als een pro in 60 minuten


Bloggen als een pro in 60 minuten

In augustus van dit jaar blog ik inmiddels alweer 3 jaar. Wat gaat de tijd toch echt snel! En ik blog nog steeds meer ontzettend veel plezier. Ik krijg veel bezoekers en volgers, super leuke reacties en mailtjes en al die gave samenwerkingen, echt tof! Natuurlijk kan mijn blog altijd nog verbeterd worden en ik wil er ook steeds meer tijd in steken. Wie mij volgt via Instagram, weet misschien wel dat ik een aantal blogboeken heb gekocht om meer te leren over bloggen en over succesvol bloggen. Één boek heb ik al uit, namelijk bloggen als een pro in 60 minuten van Elja Daae. Haar volg ik al een behoorlijke tijd via Twitter en ook volg ik best vaak haar #Blogpraat op Twitter. En vandaag vertel ik iets meer over haar boek, wat vind ik ervan en heb ik er wat uit kunnen halen?

Het boekje is niet erg groot, maar hierdoor ben je wel lekker snel door het boekje heen. Het leest ook echt heel gemakkelijk, Elja schrijft echt super goed en fijn. Daar hou ik wel van. En inderdaad je hebt hem echt binnen een uur wel helemaal uit, top!


Bloggen als een pro in 60 minuten

Onderwerpen als authenticiteit (persoonlijkheid, passie, expertise), focus (focus vinden en zichtbaar maken, niche) en toewijding (continuïteit en frequentie, kwaliteit en kwantiteit) komen voorbij. Elja gaat in op succesvol bloggen, hoe doe je dat? Maar ook hoe je jouw eigen blogdoelstellingen kan bereiken en hoe je ervoor kan zorgen dat jouw blog nog meer kan groeien. Echt vele tips komen voorbij.

Ook al blog ik bijna 3 jaar, ik heb toch veel aan dit boek gehad. Er komen verschillende items voorbij waarvan ik niets wist en hier ga ik ook zeker mee aan de slag.


Bloggen als een pro in 60 minuten

Wat ik ook echt leuk vind, is dat ze verschillende blogs als voorbeeld neemt. Sommige van deze blogs ken ik al (Lisanne Leeft, Miss Lipgloss en meer), maar anderen weer niet en hier haal ik dan ook weer inspiratie vandaan :).


Bloggen als een pro in 60 minuten

Ben jij ook een (beginnende of gevorderde) blogger of wil je juist beginnen met bloggen, dan raad ik Bloggen als een pro in 60 minuten echt aan! Ik heb hier veel aan gehad en ik weet zeker dat jullie hier ook veel uit zullen halen!

Het boek Bloggen als een pro in 60 minuten kost 12,50 Euro en kan je kopen bij Bol.com. Het is echt een aanrader!

Ken jij Bloggen als een pro in 60 minuten al? En wat vind jij ervan?

Bloggen als een pro in 60 minuten
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: