Happy lijstje – september


Public House Of Art - Happy lijstje

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik een happy lijstje plaatste. Vandaag laat ik jullie dan ook mijn happy lijstje zien met allerlei positieve en leuke dingen waar ik echt blij van word. 😀

Mijn man ♥ getrouwd zijn ♥ Familie en vrienden ♥ Onze kat Link ♥ Bezig zijn met mijn blog * Bloggen * Blogs lezen * Nieuwe blogs ontdekken * De Sims Freeplay * Nieuwe herfst en winter kleding (hier komen nog outfitfoto’s van) * nieuwe winterjas (hier komt ook nog een artikel over) * Mijn Ted&Muffy laarzen die ik nu dagelijks draag * Genomineerd zijn voor de Zalando’s People’s Choice Award 2015, wow 🙂 . Heb jij al gestemd op mij? * Mijn fotografiewerken die (via Public House Of Art) inmiddels al op een beurs in Keulen hangen…wow!! * De super leuke en lieve reacties die ik daarop kreeg * Voorbereidingen voor de Leerdamse Kunstvierdaagse. Hierbij heb ik jouw hulp nodig :)! * Snapchat * Mijn nieuwe statief * Lekker zelfgemaakte eten * Series die ik op dit moment volg: Lilyhammer en Fear the Walking Dead * Expeditie Robinson * Steeds meer volgers op mijn blog * Mooie en fijne samenwerkingen met bedrijven * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: