Mijn leven in foto’s #79 – Wandelen in Leerdam, uitgebreide artikelen schrijven, zwemmen en verjaardag

Mijn leven in foto’s #79 - Wandelen in Leerdam

Het is alweer weekend, heerlijk! Afgelopen weken heb ik het weer lekker druk gehad. Ik heb weer lekker hard gewerkt aan mijn blog, e-book, webinar en voor verschillende klanten. Ook hebben we heerlijk gewandeld in Leerdam en gingen we vandaag naar mijn ouders om de verjaardag van mijn vader te vieren. Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen twee weken nog meer heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #79 - Miracle Morning

Momenteel ben ik Miracle Morning aan het lezen. Echt een geweldig boek. Binnenkort komt hier ook een uitgebreid review over op mijn blog.

Mijn leven in foto’s #79 - Thomas eet stukjes fruit

Thomas eet inmiddels ook alweer stukjes fruit in plaats van geprakte fruithapje hehe.

Mijn leven in foto’s #79 - Hands off my chocolate

Van mijn schoonouders ontving ik Hands Off My Chocolate pure chocolade. Normaal hou ik niet van hele pure chocolade, maar deze vond ik echt heerlijk! Gelukkig niet zo bitter haha. Ik hou er van!

Mijn leven in foto’s #79 - Wandelen in Leerdam

Als het heerlijk weer is, vind ik het enorm prettig om met Thomas lekker te gaan wandelen. In Leerdam kan je echt geweldig wandelen langs de haven, een prachtig gebied!

Mijn leven in foto’s #79 - Maart setup

Nieuwe maand, nieuwe setup in mijn Bullet Journal. Er komt deze maand ook een filmpje van mijn Bullet Journal setup op mijn blog.

Waarom het hebben van een noodfonds enorm belangrijk is + Sparen update en spaartips + GRATIS Spaarplannen template-3

Ook had ik een uitgebreid artikel geschreven over Waarom het hebben van een noodfonds enorm belangrijk is. Ik wil meer van dit soort uitgebreide artikelen gaan schrijven. Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, komt er niet elke dag meer een artikel online. Dit vanwege drukte met mijn baan, mijn blog en natuurlijk mijn gezin. Ik wil dan wel uitgebreidere artikelen schrijven met veel informatie, in plaats van elke dag een klein artikel. Mocht jij ook een uitgebreid artikel online willen zien over een bepaald onderwerp, dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Mijn leven in foto’s #79 - 1400+ Nieuwsbrief  abonnees

Wow, alweer 1400+ nieuwsbrief abonnees, super tof! Ik ben hier echt zeer blij mee!

Mijn leven in foto’s #79 - Zwemmen met Thomas

Gister heb ik weer heerlijk gezwommen met Thomas. Hij vind het echt super leuk om te gaan zwemmen, maar is wel direct na afloop bekaf haha. Heerlijk genieten dit!

Mijn leven in foto’s #79 - Link

Ben ik lekker aan het werk, komt meneer Link op mijn schoot zitten om geknuffeld te worden haha. Wat een schat!

Mijn leven in foto’s #79 - Papa's verjaardag

Vandaag zijn we naar mijn ouders in Meppel geweest voor de verjaardag van mijn vader. Hij was afgelopen dinsdag jarig, maar vierde het vandaag. Het was super gezellig en leuk om iedereen weer te zien.

Dit is wat ik de afgelopen twee weken heb meegemaakt. Morgen gaan we naar mijn schoonouders, want mijn schoonvader is dan jarig. Ook ga ik werken aan mijn ebook over gestructureerd leven en verder lekker relaxen.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat had of heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: