Doelen maart en terugblik doelen februari + GRATIS werkboek

Doelen maart en terugblik doelen februari + GRATIS werkboek

Het is alweer maart en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Daarnaast heb ik voor jullie ook een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode.

Terugblik doelen februari

Meer fotograferen
Voor mijn blog heb ik weer meer producten gefotografeerd. We wilden deze maand ook naar Landschaftspark toe, maar dit hebben we verplaatst naar 10 maart. Komende maand ga ik dus weer meer fotograferen. Dit is wel een doel dat elke maand voorbij gaat komen.

Filmpjes maken
Deze maand heb ik mijn allereerste webinar over doelen opstellen en bereiken gehad. Hier is ook een filmpje van gemaakt en de inschrijvers konden deze replay bekijken. Wil je trouwens ook meedoen met de webinar van 9 maart? Hier kan je jezelf inschrijven: GRATIS webinar doelen opstellen en bereiken in 2018 ronde 2. Ook had ik een filmpje gemaakt van mijn Bullet Journal, echter werkt mijn Final Cut Pro op dit moment niet, dus kan ik deze niet bewerken. Ik ben hier mee bezig en ik hoop dat ik snel het filmpje kan bewerken en online kan zetten.

Ebook
Ik heb ontzettend veel aan mijn ebook gewerkt. Hij is nog niet helemaal af. Maar ik heb besloten dat de lancering in mei zal zijn, dus ik ga hier nog keihard mee aan de slag. Ik heb mijn ebook uitgeprint en ook helemaal doorgelezen en verbeteringen aangebracht. Ik vind het ook echt tof om te zien dat er super veel early bird inschrijvingen binnen zijn gekomen, dat is echt een succes!

Fotografie voor bloggers
De nieuwe ronde van de fotografie voor bloggers is begin februari van start gegaan. Ik heb al verschillende opdrachten voorbij zien komen, echt super tof! Ik ben dus elke week hier druk mee bezig.

Doelen maart

Meer fotograferen
Ook deze maand ga ik meer fotograferen. Zodra het weer wat warmer wordt, zal ik ook meer foto’s gaan maken van Leerdam. Ook gaan we deze maand naar Landschaftspark in Duitsland met onze fotografievrienden. Daar heb ik echt zin in!

Fotografie voor bloggers
Ook dit loopt deze maand gewoon door. Er komen nog een aantal nieuwe opdrachten voor de cursisten en ik vind het echt super tof om te zien dat ze er actief mee bezig zijn.

Ebook afmaken
Ik ben al behoorlijk ver met mijn ebook en deze maand ga ik deze helemaal afmaken. Ik ga nog verbeteringen doorvoeren en foto’s erin zetten en dan kan mijn ebook ook gelezen worden door anderen voor eventuele feedback. Ik ben echt benieuwd! Ik wil mijn ebook lanceren in april, dus zeer spannend!

Filmpje over mijn Bullet Journal afmaken
Ik ben er mee bezig om mijn Final Cut Pro weer werkend te krijgen en zodra dat gelukt is, ga ik het filmpje over mijn Bullet Journal bewerken en online zetten.

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Begin april zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: