Winactie – Win een hangstoel of hangmat via HangmatGigant.nl!


Winactie - Win een hangstoel of hangmat via HangmatGigant.nl!

Heerlijk relaxen in een hangstoel of hangmat in huis, in de tuin of op het balkon, lijkt je dat ook niet heerlijk? Mij in ieder geval wel! Ik heb vandaag dan ook echt iets super tofs voor jullie! Ik mag namelijk in samenwerking met HangmatGigant.nl twee mensen blij maken met een hangstoel of hangmat naar keuze. Vandaag vertel ik jullie iets over HangmatGigant.nl en wat je moet doen om kans te kunnen maken op een hangstoel of hangmat!

HangmatGigant.nl is een webshop waar je terecht kan als je op zoek bent naar een hangmat of een hangstoelen. Naast een losse hangmat, kan je er terecht voor een hangmatset, dit houdt in dat je een hangmat hebt met een standaard. Dit is natuurlijk zeer handig als je geen plek hebt om een hangmat op te hangen. Je kan dan de hangmat ergens plaatsen op een standaard. En zelfs aan de kleintjes is gedacht, je kan namelijk ook een hangmat voor baby’s krijgen! Echt super cute!

Het assortiment van HangmatGigant.nl is dus zeer uitgebreid en ze bieden deze hangmatten en hangstoelen aan tegen een zo laag mogelijk prijs. Daarnaast verkopen zij ook nog eens voornamelijk producten die fair trade en/of ecologisch geproduceerd zijn.

Wat helemaal top is, als je voor 16.00 uur besteld op werkdagen, dan heb je het de volgende dag in huis! Een zeer snelle service dus!

Nu mag ik dus 2 winnaars blij maken met een hangstoel of hangmat van HangmatGigant.nl. Klik op de link om te zien waar je uit kan kiezen. Hieronder staat wat je allemaal moet doen en mag doen om kans te maken op een hangmat of hangstoel.

Wat MOET je doen?
– Volg mijn blog
– Laat een comment achter (vul een geldig e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Laat in de reacties achter welke hangmat of hangstoel je graag wilt winnen.
– Save dit artikel op bloglovin
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli).
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een hangmat of hangstoel via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-een-hangstoel-of-hangmat-via-hangmatgigant-nl #winactie #winnen”

De winactie loopt van 8 maart 2016 tot en met 22 maart 2016. Op 23 maart 2016 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Houd mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: