Tangle Teezer – De perfecte borstel voor mij!


Tangle Teezer

De Tangle Teezer stond al heel lang op mijn wishlist. Ik zag er zoveel positieve artikelen over en omdat mijn Air motion borstel af was, moest ik gewoon een nieuwe borstel hebben. Een tijdje geleden ben ik naar de kapper geweest en de kapster borstelde mijn haren ook met de Tangle Teezer. Ik was gelijk verkocht, nu moest en zal ik hem ook kopen. Gelukkig verkopen ze de Tangle Teezer ook gewoon bij de Kapper en ik heb er gelijk maar één meegenomen.

De Tangle Teezer is in verschillende kleuren beschikbaar, zoals roze, paars, zwart en meer. Maar je kan ook kiezen uit een normale variant of een reisvariant (kleiner dus). Ik koos voor de normale variant en natuurlijk in de kleur roze 😀 , hoe kan het ook anders haha.


Tangle Teezer

Mijn haar is behoorlijk dik en ik heb al snel knopen in mijn haar. Vooral in de winter, door sjaals en dikke truien etc., heb ik meer last van knopen in mijn haar. De Tangle Teezer moet ervoor zorgen dat je deze pijnloos eruit kan krijgen. Dat klinkt goed toch?

De Tangle Teezer heeft geen handvat, maar het heeft een speciale vorm zodat je hem gemakkelijk in je hand kan vastpakken. Het voelt goed en stevig aan.


Tangle Teezer

De borstel is zelf van plastic en heeft korte pinnetjes. Dit zorgt ervoor dat ik met de borstel mijn haar snel en pijnloos doorkam. De knopen gaan er zeer gemakkelijk uit! Echt perfect.


Tangle Teezer

Hierboven zie je hoe de pinnetjes eruit zien. Je kan de Tangle Teezer op droog, maar ook op nat haar gebruiken. Omdat de borstel van plastic is, kan je hem alleen niet gebruiken onder hitte. Je kan hem dus niet gebruiken bij bijvoorbeeld het föhnen. Gelukkig doe ik dat bijna nooit en laat ik mijn haar normaal drogen, dus kan ik de Tangle Teezer altijd gebruiken 😀 .

Ik ben echt blij met de Tangle Teezer. Ik vind hem zeer fijn in gebruik en ik krijg snel en pijnloos de knopen uit mijn haren. Helemaal perfect!

De Tangle Teezer kost normaal rond de 15 à 18 Euro, maar bij Haarshop.nl krijg je momenteel korting en kost de Tangle Teezer nog maar 12,95 Euro!

Ken jij de Tangle Teezer al? En heb jij er één in jouw bezit?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: