Profeit B.V….Eerste hulp op reis!

Profeit B.V….Buitengewoon op reis!

Mijn man en ik houden enorm veel van reizen en fotograferen. We zijn al op vele verschillende plekken geweest en prachtige foto’s gemaakt. We vinden het altijd enorm belangrijk dat we goed voorbereid op reis gaan. We zorgen er altijd voor dat we alle spullen bij ons hebben die we nodig hebben of nodig kunnen hebben. Een zeer fijne webshop dat een breed assortiment aan producten heeft die je tijdens de vakantie of reis van grote dienst zijn, is Profeit B.V.. In dit artikel vertel ik meer over deze webshop.

Wat is Profeit B.V.?

De webshop Profeit B.V.. is opgericht door Henk van der Vegt in Leerdam. Het is een organisatie met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van gebruiksvriendelijke producten in diverse branches zoals de reiswereld, sport- en recreatiesector en met outdoor activiteiten.

In het logo van Profeit B.V. staan in totaal vijf sterren. Deze sterren staan voor:

  • Kennis en ondersteuning
  • Kostenbesparing
  • Innovatief
  • Kwaliteitsgarantie
  • Klantvriendelijk

De webshop maakt deze vijf sterren ook echt waar. Zelf ben ik ook echt enorm tevreden over de webshop!

Producten van Profeit B.V.

Als je op vakantie gaat, dan wil je natuurlijk dat je voorbereid op reis bent. De eerste hulp op reis artikelen zorgen ervoor dat je goed beschermd bent tegen muggen en teken als je bijvoorbeeld gaat kamperen. Maar ook een First Aid kit mag natuurlijk niet ontbreken in jouw bagage.

Ook als je op reis bent is hygiëne en verzorging enorm belangrijk. Met de producten van Profeit B.V. kan je jezelf beschermen tegen de zon, maar ook je handen goed verzorgen met de manicure sets. Ook kan je jezelf goed reinigen met de reinigingsproducten en je handen en voeten heerlijk verzorgen met de huidverzorgingsproducten.

Indien je op reis gaat met de auto of camper, dan heeft Profeit B.V. ook zeer handige producten voor onderweg. Heb je bijvoorbeeld last van wagenziekte, dan kan je bij Profeit B.V. polsbandjes kopen. Maar ook afvalzakjes voor in de auto of camper zijn natuurlijk enorm handig!

Vind je het erg leuk om te gaan wandelen en wandel je ook graag in de avonduren? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je goed gezien wordt. Profeit B.V. heeft ook zeer handige outdoor producten die ervoor zorgen dat je veilig kunt wandelen in het donker!

Tijdens de vakantie komt het natuurlijk ook wel eens voor dat je iets moet schoonmaken. Bij Profeit B.V. kan je terecht voor diverse schoonmaakartikelen. Als je bijvoorbeeld de was moet schoonmaken, dan is het natuurlijk handig als je je was op kunt hangen aan een waslijn en wasknijpers. Maar als je bijvoorbeeld pech onderweg heb en je hebt gesleuteld aan je auto, dan is het natuurlijk fijn als je je handen goed kan reinigen.

Naast al deze producten heeft Profeit B.V. ook nog diverse andere producten die enorm handig zijn tijdens een reis of vakantie.

Zeer goede kwaliteit

Profeit B.V. heeft in haar assortiment ook een aantal bekende merken, zoals Care Plus en Deb Stoko. Alle producten die Profeit B.V. levert zijn van zeer goede kwaliteit. Daarnaast levert de webshop ook enorm snel, als je namelijk voor 17:00 uur besteld, dan wordt het uiterlijk de volgende dag verzonden!

Wat ik vooral handig vind aan de webshop, dat er vele producten verkrijgbaar zijn waar je niet zo snel aan denkt als je op reis gaat. Als je naar de webshop toe gaat en bijvoorbeeld op zoekt bent naar een bepaald product, dan zie je gelijk meerdere producten die enorm handig zijn tijdens jouw reis! Profeit B.V. is dus echt een aanrader als je goed voorbereid en onbezorgd op reis wilt gaan! Neem dus snel een kijkje op Profeit B.V..

Ga jij dit jaar ook op reis of vakantie? Wat voor producten vind jij onmisbaar als je op reis gaat?

Dit artikel is NIET gesponsord, dit is geheel uit eigen ervaring geschreven!
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: