Doelen februari en terugblik januari + GRATIS werkboek

Doelen januari en terugblik december + GRATIS werkboek

De eerste maand van dit jaar is dan eindelijk voorbij. Voor mijn gevoel duurde januari weer enorm lang, zoals elk jaar. En nu het februari is, heb ik ook weer nieuwe doelen opgesteld. In dit artikel deel ik dan ook mijn doelen voor deze maand met jullie. Daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen januari

Meer rust, luisteren naar mijn lichaam. In de avond rust inplannen
Ow ik vind dit echt heerlijk! In de avond zorg ik er nu voor dat ik na 20:30 uur niks meer doe aan mijn blog en bedrijf. Lekker op de bank tv kijken en rust nemen. Mijn lichaam heeft dit ook echt nodig. Op het werk is het ook behoorlijk druk en dat merk ik echt goed aan mijn lichaam. Dit is dan ook een doel dat ik de komende tijd wel vol wil blijven houden.

Foto’s bewerken
Yess! De foto’s van de zonsondergang zijn bewerkt en ik heb hier dan ook een artikel over geschreven. Je kan de foto’s en het artikel hier bekijken: Zonsondergang op het strand in Westerschouwen. De foto’s zijn echt zeer mooi geworden!

Gestructureerd Leven blog taken voltooien
In het eerste kwartaal van dit jaar wil ik graag mijn blog helemaal inrichten op het thema gestructureerd en gelukkig leven. In mijn plan voor 2019 heb ik ook een overzicht gemaakt van alle projecten en taken die ik moet doen. Ik heb afgelopen maand dan ook aardig wat taken kunnen voltooien. Deze maand zal ik hier ook mee bezig zijn.

Blog layout
Afgelopen maand ben ik ook bezig geweest met mijn blog layout. Ik heb nu ook een design programma waarmee ik mijn design helemaal op kan maken. Maar er moet nog veel meer gebeuren, dus de komende tijd ben ik hier nog wel mee bezig.

Doelen februari

Meer rust, luisteren naar mijn lichaam. In de avond rust inplannen
Dit is een doel dat ik de komende tijd vol wil blijven houden. Ik ga dus elke avond na 20:30 uur niks meer doen met mijn blog en bedrijf. Ik ga dan heerlijk rust houden, zodat mijn lichaam goed kan herstellen.

Minstens 10 nieuwe freebies + herorganiseren
Voor de nieuwsbrief abonnees heb ik op mijn blog een pagina waar vele verschillende freebies staan. Nu ga ik deze freebies deze maand herorganiseren en er gaan minstens 10 nieuwe freebies online komen. Ik heb namelijk een compleet overzicht met freebies die ik wil maken voor jullie!

Product reviews
Ik heb nog vele producten in huis staan die ik nog wil gaan reviewen. Deze maand ga ik dan ook meerdere product reviews plaatsen op mijn blog.

Gestructureerd Leven blog taken voltooien
In het eerste kwartaal van dit jaar wil ik graag mijn blog helemaal inrichten op het thema gestructureerd en gelukkig leven. In mijn plan voor 2019 heb ik ook een overzicht gemaakt van alle projecten en taken die ik moet doen. Deze maand ga ik dan ook weer nieuwe taken uitvoeren, zodat mijn doel steeds dichterbij komt.

Blog layout
Ook ga ik deze maand verder met mijn blog layout. Ik ben al een heel eind, maar er moet nog wel veel gebeuren. Deze maand ga ik daar dan ook mee verder.

Dit zijn de doelen voor deze maand! Ik ben enorm benieuwd of ik deze doelen weer ga behalen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: