Mijn leven in foto’s #101 – Sneeuw en lieve vriendinnetje Sanne is begonnen met bloggen

Mijn leven in foto’s #101 - Kijken naar sneeuw

Het is alweer weekend! De afgelopen weken hebben we met ons gezin het nog aardig rustig aan gedaan, aangezien we nog niet helemaal beter zijn. We zijn allen nog verkouden, maar gelukkig gaat het wel een stuk beter. Zo heb ik ook gewandeld in de sneeuw en is mijn lieve vriendinnetje Sanne begonnen met bloggen op haar blog BlogSanne. Ik ben super trots! In dit artikel laat ik zien wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #101 - sneeuw

Mijn leven in foto’s #101 - sneeuw

Ik vind sneeuw echt geweldig! Ik hou ervan om in de sneeuw rond te wandelen. Helaas was Thomasje nog ziekjes toen er sneeuw lag en wilde hij niet echt in de sneeuw wandelen. Wel vond hij het erg leuk om naar de sneeuw te kijken. En hij noemt sneeuw “jeeeuww” haha, echt zo cute!

Mijn leven in foto’s #101 - Merci

Op mijn werk kreeg ik een grote Merci. Er stond geen afzender bij en ging ik onderzoek doen wie de afzender was. Later bleek het mijn collega te zien die mij enorm wilde bedanken voor alle hulp en steun die ik heb gegeven bij een project waar we mee bezig zijn. Echt super tof!

Zonsondergang op het strand in Westerschouwen

Het heeft even geduurd, maar eindelijk heb ik de foto’s van de zonsondergang bewerkt die ik vorig jaar heb gemaakt met onze fotografie vrienden. Alle foto’s van de zonsondergang kan je hier bekijken: Zonsondergang op het strand in Westerschouwen. Ik vind de foto’s echt super mooi geworden, die kleuren, echt wow!

Mijn leven in foto’s #101 - gedeeld

Super tof om te zien dat mijn blog over de zonsondergang ook gedeeld is!

Mijn leven in foto’s #101 - Cesar

Afgelopen vrijdag had ik weer Cesartherapie voor mijn PDS en mijn hypermobiliteit. Ik vind het dan heerlijk om hier naar toe te lopen, vooral in de sneeuw hehe. Binnenkort zal ik meer vertellen over de cesartherapie en wat het voor mij doet.

Mijn leven in foto’s #101 - Februari setup

Omdat het alweer februari is, heb ik ook een nieuwe setup gemaakt in mijn Bullet Journal. Binnenkort komt er ook een uitgebreid artikel online over mijn februari setup.

Mijn leven in foto’s #101 - Spelen met Linkie

Voor Linkie hadden we een nieuw speelhengeltje gekocht en Thomas vond het gelijk geweldig om met Link te gaan spelen. Het zijn echte vriendjes van elkaar, zo leuk om te zien!

Mijn leven in foto’s #101 - Stampin Up

In december schreef ik een artikel over mijn Kerst cadeauverpakkingen met Stampin Up. Omdat ik bij hun een grote bestelling heb geplaatst, krijg ik nu ook iedere keer de nieuwste catalogus in huis, super tof! Binnenkort wil ik weer een nieuwe bestelling plaatsen en dan laat ik jullie natuurlijk ook mijn nieuwste creaties zien.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: