Zonsondergang op het strand in Westerschouwen

Zonsondergang op het strand in Westerschouwen

Vorig jaar zijn we met onze fotografie vrienden op pad geweest om te gaan fotograferen. We hebben toen tulpenvelden en het Veerse Meer gefotografeerd. Aan het einde van de dag bleven we nog met vier man over en besloten we om naar het strand te gaan in Westerschouwen. Hier hadden we een prachtige zonsondergang op het strand en in dit artikel laat ik jullie de foto’s zien die ik die avond heb gemaakt.

Op het strand in Westerschouwen heb je vele verschillende strandhokjes naast elkaar staan. Nadat we wat gedronken hadden, besloten we om de zonsondergang te gaan fotograferen. De zon scheen super mooi op deze strandhokjes.

Zonsondergang op het strand in Westerschouwen

Ook heb je hier vele paaltjes op een rij staan waar ook allerlei schelpjes aan vast zitten. We hadden hier al prachtige zonlicht dat door de paaltjes heen kwam.

Zonsondergang op het strand in Westerschouwen

En deze foto vind ik helemaal super mooi geworden. Wat een prachtige zonsondergang op het strand hebben wij die avond gehad! Die kleuren zijn echt super mooi.

Het was een hele mooie en gezellige dag en ik ben enorm tevreden met de foto’s die ik die dag heb gemaakt. Hopelijk gaan we snel weer op pad om te gaan fotograferen, het is inmiddels alweer een tijdje geleden.

Heb jij wel eens zo’n mooie zonsondergang gezien op het strand?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: