Dove Voedende Crème


Dove Voedende Crème

Mijn huid kan best droog zijn, vooral gedeelten van mijn gezicht en mijn handen zijn vaak erg droog. De T-zone en rondom mijn neus en boven mijn lippen heb ik vaak droge plekken. Vaak heb ik hier ook velletjes zitten die ik er dan zo af kan halen. Mijn handen voelen ook ontzettend droog aan, vooral in de koudere jaargetijden. Ik moet dan ook vaak mijn gezicht en mijn handen insmeren met crèmes om het goed hydaterend te houden. Ik heb nu een tijdje de Dove Voedende Crème gebruikt. Dit is een crème speciaal gericht voor de droge huid van gelaat en lichaam. Wat vind ik van deze crème? Kijk snel verder!


Dove Voedende Crème

Dove Voedende Crème zit in een blauw/witte ronde blik van 150ml. Als je hem open doet, zie je dat er een folie laagje over de crème heen zit, dit maakt het net iets wat hygiënischer.

Hieronder heb ik de ingrediënten neergezet:


Dove Voedende Crème

Helaas zie je dat er wel parabenen inzitten. Vermijd je dat liever, dan kan je deze beter laten staan.


Dove Voedende Crème

De structuur van de crème vind ik best wel fijn. Het is niet te dun, maar ook niet te dik. De crème smeert fijn en zeer goed uit, het duurt echter wel eventjes voordat het goed ingetrokken in. Daarnaast glimt de crème enorm. De geur vind ik wel prettig, echt een lekker Dove geurtje :).

Je merkt wel dat het goed hydrateert, de droge plekjes zijn al een stuk minder. Nog niet helemaal weg, maar ben zeker wel tevreden. Het maakt mijn gezicht ook wel lekker zacht.

Je kan Dove Voedende Crème kopen voor rond de € 2,75 bij de Drogist.

Heb jij wel eens de Dove Voedende Crème uitgeprobeerd? Wat vind jij er van?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: