Happy lijstje Juli


Happy lijstje

Vandaag weer een heerlijk happy lijstje :). Waar werd en word ik blij van :). Kijk snel mee!

Mijn verloofde <3! * Familie en vrienden <3! * Onze kat Link <3! * Heerlijk fotograferen met de PhotoWalk * Geslaagde en gezellige trips om verlaten panden te gaan fotograferen * Nieuwe mensen leren kennen * Bezig zijn met mijn blog * Bloggen * Blogs lezen * Nieuwe blogs ontdekken * Fijne beauty producten ontdekken * Het weer * Het weekend * Mijn eigengemaakte zeepjes * Dagcrème en bodylotion op basis van goud (binnenkort komen hier reviews over) * Mijn nieuwe gele jurkje * De Sims Freeplay * mijn iMac * mijn iPad * mijn iPhone * ELLE * bruidsjurken inspiratie opzoeken * onze bruiloft die steeds dichterbij komt * mijn nieuwe statief * mijn camera * heerlijke koude cola op deze warme dagen * Steeds meer volgers op mijn blog * Jullie lieve reacties en mailtjes!!

Hele fijne dag vandaag iedereen! Waar werd of wordt jij blij van?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: