Onze voorraadkast opruimen met voorraadbeheer

Onze voorraadkast opruimen

Sinds dat we hier wonen heb ik nog niet eerder een zeer grote opruimsessie gehouden in onze voorraadkast. Het is dus weer tijd om onze voorraadkast helemaal leeg te halen, schoon te maken en weer opnieuw in te gaan delen. Er zijn namelijk weer nieuwe spullen bijgekomen in onze voorraadkast en ook weer spullen weggehaald. In dit artikel laat ik zien hoe onze voorraadkast er momenteel uit ziet, ga ik onze voorraadkast opruimen en heb ik ook voor jullie GRATIS voorraadlijsten die je kunt downloaden.

Filmpje voorraadkast

In onderstaand filmpje laat ik zien hoe onze voorraadkast er momenteel uitziet en ga ik deze opruimen:

Onze voorraadkast

Ik heb eerst alle spullen per plank uit onze voorraadkast gehaald en de planken schoongemaakt. Per plank heb ik alles weer ingedeeld en onze voorraad opgeschreven op onze voorraadlijsten. Hieronder zie je hoe onze voorraadkast er nu uitziet. Bekijk ook vooral het filmpje om te zien hoe ik alles ingedeeld heb.

Onze voorraadkast opruimen-2

Heb jij ook een voorraadkast? Ik ben zeer benieuwd hoe jouw voorraadkast eruit ziet en wat je er allemaal in hebt staan/liggen. Of zou jij graag een voorraad willen opbouwen? Laat het vooral weten in de reacties.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: