Spam je blog!


Horloge.com O CLock

Vandaag gaan we weer heerlijk PhotoWalken. Dit keer gaan we naar Den Bosch :). Daar heb ik echt zin in :). En vandaag mogen jullie ook weer lekker spammen op mijn blog. Ik merk tegenwoordig dat er ook veel bedrijven zijn die een berichtje plaatsen en doen alsof ze geïnteresseerd zijn in een artikel en dan in hun reactie hun link achterlaten. Zucht…deze reacties pas ik dan ook aan of verwijder ze zelfs helemaal. Je kan namelijk in mijn Disclaimer lezen dat dit niet toegestaan is. Maar vandaag mogen jullie wel jullie link achterlaten in een reactie onder dit artikel.

Ik vind het leuk om andere blogs en websites te lezen en om nieuwe blogs/websites te ontdekken en te volgen.
Dus heb jij een website of een blog, laat dan een reactie achter met de url van jouw blog of website, de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jouw kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per email. Ik bekijk sowieso elke blog die hier geplaatst wordt :).

Voor de lezers die mijn blog nog niet volgen, heb ik ook een kleine beschrijving hieronder neergezet over mijn blog:
Mijn blog gaat over fotografie, beauty en fashion, lifestyle, gadgets en meer! Je kan mij gaan volgen via Bloglovin, dus volg jij mij al? Nee? Ga dan snel naar: Bloglovin en volg mij en mijn blog :).
.

Dus spam je blog!! 🙂
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: