BLOGazine


BLOGazine

Vorige week heb ik nieuw leesvoer gekocht, namelijk de BLOGazine van Fashionista. Een geweldig magazine met lekker veel leesvoer over bloggen en bloggers zoals Beautybloggers, fashionbloggers en lifestylebloggers komen voorbij. Meer weten over de BLOGazine? Kijk snel verder!

Het is de tweede BLOGazine van Fashionista. De eerste kwam vorig jaar in juli uit. Er waren toen veel mensen die erg enthousiast waren en daarom heeft Fashionista BLOGazine 2 gemaakt.


BLOGazine

Er is een groot gedeelte over fashion met verschillede items. Het is altijd leuk om nieuwe bloggers te kunnen ontdekken en te gaan volgen. Bij het fashion gedeelte zie je dan ook pagina’s vol met informatie over de 15 upcoming mode bloggers. Altijd leuk om te zien!


BLOGazine

Daarnaast heb je ook nog een leuke item “Get the city look” met modesteden als bijvoorbeeld Stockholm, Milaan, Parijs en Berlijn.


BLOGazine

Het duurt ook niet lang meer voordat het weer lente is. In de BLOGazine staat ook een zeer handig stukje over hoe je je kast lenteproof kan maken.


BLOGazine

Ook staat er een groot gedeelte in over beauty. Leuke informatie over DIY beautyproducten en een interview met Miss Lipgloss. Maar ook beautybloopers en een moodboard vol met de nieuwe beautytrends komen voorbij.

Ook is er een fun gedeelte waar een interview staat met Teskuh en nog meer!


BLOGazine

Natuulijk is er ook een lifestyle gedeelte. Wil je beginnen met bloggen of blog je net een klein poosje, dan is de “Bloggen voor dummies” informatie wel iets voor jou.

En er staat ook een black book of blogs in, dit is een handige lijst met alle leuke Nederlandse bloggers.

Kortom een Blog bijbel vol met informatie en leuke interviews en bloggers. Ben je een blogger of volg je graag bloggers, dan raad ik je zeker aan om deze eens aan te schaffen.

Je kan hem kopen bij bijvoorbeeld Bruna en hij kost 4,99 Euro.

Heb jij de BLOGazine al in jouw bezit?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: