Verlaten kerk, koeltoren, fabrieken, restaurant, crypte.

Cooling down

Na een lange tijd niet meer op pad zijn geweest om verlaten panden te gaan fotograferen, werd het toch wel weer eens tijd.

We hebben verschillende locaties bezocht, namelijk een fabriek, een koeltoren, een crypte, een restaurant en een verlaten kerk.

Afgelopen zaterdag zouden we sowieso twee fabrieken gaan bezoeken.
De eerste die we zaterdag deden was een fabriek die de laatste tijd best populair is onder de fotografen :). Wat een grote fabriek zeg! Ik had hier best wel moeite om een goede compositie te vinden, en dan een niet al te onoverzichtelijke foto van te maken. Ik heb dan ook persoonlijk niet echt veel foto’s van deze locatie gemaakt. We hadden op andere foto’s wel gezien dat je hier ontzettend mooie zonnestralen te pakken kan krijgen. Echter waren wij aan de vroege kant en hebben die zonnestralen niet echt. We hebben er eentje gezien, maar deze was niet mooi genoeg om hem op de foto te zetten :).

Hieronder heb ik alle foto’s neergezet van deze verlaten fabriek:


Pot

There is a lid for every pot

Hook

Machine

Big pot

We hebben ook nog een ander verlaten fabriek bezocht. We hadden de auto ver van de locatie zelf vandaan geplaatst en een heel eind terug gelopen…pff in die hitte :p, maar gelukkig konden we al snel afkoelen in de koeltoren 😉 haha. Wat bijzonder is dat toch eigenlijk wel om daarin te staan. Met mijn 18mm-200mm kon ik net niet alles in beeld krijgen, maar toch wel een aantal mooie foto’s kunnen maken hier. We zijn dan ook alleen maar in de koeltoren geweest, omdat we geen ingang konden vinden bij de fabriek zelf.


Cooling down

Path inside the cooling tower

Inside the golden tower

Die dag zijn we ook nog naar een crypte geweest. Echter was deze crypte erg klein en vond ik het persoonlijk niet echt bijzonder. Ik heb hier dan ook niet mijn camera uit de tas gehaald :).

Onderweg naar een andere locatie kwamen we nog een oude chinees restaurant tegen. Deze hadden we nog niet gedaan, maar wisten sowieso dat het niet veel meer was. Toch wouden we even kijken, je weet maar nooit…:) Aangekomen bij deze locatie zagen we dat het inderdaad erg getrashed was. De tuin was zeer begroeid en we moesten dan ook dwars door de brandnetels heen…ouch!! Toen we eenmaal voor het gebouw stonden, zagen we een pad lopen..pff hebben we een beetje moeilijk lopen doen haha, ach ja beter voor de terug weg :D. Binnen in het gebouw zelf toch nog een aantal foto’s kunnen maken, maar deze locatie is echt goed getrashed, jammer!
Een foto van deze locatie:


Flowers

Goed, we gaan weer verder. We waren onderweg naar die ene locatie. Daar aangekomen zag het er behoorlijk dicht uit. We waren ook moe en hebben maar besloten om deze locatie maar niet te doen. Deze komt de volgende keer wel weer :). We besloten om richting huis te gaan na deze best lange maar ontzettende leuke en gezellige dag.

Omdat we zaterdag niet echte top locaties hebben gedaan, zijn we zondag nog naar een verlaten kerk geweest. Deze verlaten kerk was zeker wel een goedmakertje. De verlaten kerk is echt een prachtige locatie zeg! Het was even zoeken naar een ingang van deze verlaten kerk, maar toen we eenmaal binnen waren..echt een WOW effect.

Van de verlaten kerk heb ik inmiddels wel alle foto’s bewerkt en die heb ik een aantal hieronder geplaatst:


verlaten kerk - Welcome in the church

verlaten kerk - Let's leave the church

verlaten kerk - Keys of the organ

verlaten kerk - Ogran pipes

verlaten kerk - From the balcony

De rest van de foto’s van deze verlaten kerk kan je hier bekijken:
Flickr – Bright Saint

Ik hoop dat jullie weer hebben kunnen genieten van mijn foto’s en verhaaltjes :).

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: