Leerdamse Kunstvierdaagse & KUNSTstof-magazine 4.5


Leerdamse Kunstvierdaagse
Bron: Leerdamse Kunstvierdaagse

Het is alweer bijna zover, de Leerdamse Kunstvierdaagse begint volgende week donderdag. Mijn verloofde en ik gaan hier exposeren met onze fotografie werken. Onze werken zijn inmiddels al besteld en verstuurd naar ons en komen deze week binnen. Dan kunnen we ons goed voorbereiden voor volgende week. Vandaag wil ik het ook met jullie over het KUNSTstof-magazine 4.5 hebben.

Het KUNSTStof-magazine is gratis en 6 keer per jaar en gemaakt door de Stichting Leerdams Kunstenaars Collectief, een groep mensen die actief aan de weg timmert op het gebied van kunst in Leerdam (mijn woonplaats dus 😀 ).

Veel mensen kennen Leerdam als de glasstad, een stad met veel glaskunst. Maar Leerdam kent meer soorten kunstvormen en de stichting biedt eenmaal per jaar een podium aan kunstzinnige mensen uit Leerdam en omstreken tijdens de Leerdamse Kunstvierdaagse.

In het KUNSTstof-magazine vind je veel leuke nieuwtjes over kunst, verhalen van kunstenaars en meer. Ook mijn verloofde en ik staan er ditmaal weer in.


Leerdamse Kunstvierdaagse & KUNSTstof-magazine 4.5

Leerdamse Kunstvierdaagse & KUNSTstof-magazine 4.5

Een mooi stukje verhaal over ons! Je kan jezelf ook aanmelden mocht je het KUNSTstof-magazine gratis 6x per jaar in je mailbox willen ontvangen. Ga hiervoor naar Stichting Leerdams Kunstenaars Collectief.

Ik ben echt zeer benieuwd hoe de Leerdamse Kunstvierdaagse gaat verlopen dit jaar :). Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Wil je ook naar onze werken komen kijken tijdens de Leerdamse Kunstvierdaagse? Dat kan zeker!

Datum: 30 oktober tot en met 2 november 2014

Adres:
Partycentrum “Het Dak” te Leerdam.
Tiendweg 9a
4142 EG Leerdam

Er zullen vele beeldende kunstenaars aanwezig zijn met hun mooie werken en natuurlijk worden er ook weer voorstellingen gegeven, zoals live muziek, poëzie, theater, dansvoorstellingen en meer.

Ook zullen er workshops worden gegeven en bezoekers kunnen ook zelf gaan schilderen op verschillende canvassen die er aanwezig zijn.

Meer informatie over de Leerdamse Kunstvierdaagse vind je hier: Leerdamse Kunstvierdaagse.

Ben jij wel eens naar een kunstevenement geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: