642 Things to write about


642 Things to write about

Een tijdje geleden schreef ik over het boek 333 dingen om over te schrijven. Van mijn man kreeg ik voor mijn verjaardag ook nog het boek 642 Things to write about de Young Writer’s Edition. Een soortgelijk boek, maar dan voor jonge schrijvers en ook in het Engels. Dit boek heeft meer schrijfopdrachten dan het andere boek. Vandaag laat ik hem aan jullie zien.


642 Things to write about

Ook in dit boek vind je vele schrijfopdrachten. Dit kan bijvoorbeeld eigen verzonnen verhalen verhalen of hoe jouw eigen ervaringen zijn met bepaalde dingen. Of bijvoorbeeld hoe jij omgaat met bepaalde dingen.


642 Things to write about

Vele schrijfopdrachten zijn dan ook echt zeer interessant en goed om over na te denken. Ik heb dan ook al veel items uit dit boek in nieuwe mijn Bullet Journal neergezet als blogonderwerpen. Ik kan dan weer van een schrijfopdracht ook een compleet artikel kan maken.


642 Things to write about

Het is echt een boek waar je weer veel inspiratie uit kunt halen en ideeën op kunt doen voor je blog. Maar ook als je bijvoorbeeld gewoon heerlijk wilt schrijven, verhalen wilt verzinnen en uitwerken.


642 Things to write about

Elke pagina heeft dus één of meerdere schrijfopdrachten met daaronder een gedeelte waar je dan jouw tekst kwijt kunt. Zelf doe ik dit dus niet, omdat ik veel onderwerpen voor mijn blog gebruik en dit in een lijst opschrijf. Later werk ik deze onderwerpen dan op mijn blog helemaal uit.


642 Things to write about

Ik ben echt blij met dit boek. 642 Things to Write about kost 14,95 Euro en kan je kopen bij Bol.com. Ik heb zelf de Young Writer’s Edition, maar er zijn ook verschillende andere versies waar je ook veel schrijfopdrachten uit kunt halen. Mocht ik weer meer inspiratie nodig hebben, dan wil ik ook zeker de andere versies hebben.

Waar haal jij jouw inspiratie en/of blogonderwerpen vandaan?

642 Things to write about
Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: