Ushuaïa Hammam douche olie


Ushuaïa Hammam douche olie

Een tijdje geleden heb ik een winactie gewonnen en kreeg ik een pakketje met een mooie inhoud. Hier zat ook een Ushuaïa Hammam douche olie in. Ik ben dol op Hammam producten, maar ik was nog helemaal niet bekend met dit merk, dus ik was hier zeer benieuwd naar.

De fles vind ik er mooi uitzien, mooie kleuren er staan mooie sinaasappelbloesem op wat ook verwerkt zit in de douche olie. Ook zit er in teunisbloemolie in de douche olie verwerkt. De fles heeft een inhoud van 250ML. Het enige nadeel is dat de fles helemaal in het Frans is.

Hieronder heb ik de ingrediënten vermeld:


Ushuaïa Hammam douche olie

De doucheolie moet voor een zijde zachte huid zorgen en is ook zeer geschikt voor de droge huid.


Ushuaïa Hammam douche olie

Op bovenstaande foto zie je de structuur van de douche olie. Het heeft een doorzichtige oranje kleur en is best aan de dunne kant. Het ruikt echt bloemig en dat vind ik persoonlijk echt heerlijk!

De douche olie schuimt zeer goed, daar hou ik wel van! Ik merk dat het mijn huid goed reinigt en mijn huid wordt heerlijk zacht. Ik ben echt blij met deze Ushuaïa Hammam douche olie!

Je kan de Ushuaïa Hammam douche olie kopen in de supermarkt of drogist voor ongeveer 3.50 Euro.

Ben jij bekend met de Ushuaïa Hammam producten?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: