Mijn leven in foto’s #93 – Vakantie, Nieuwe spellen voor Xbox One en Bereik één groot doel challenge

Mijn leven in foto’s #93 - Wandelen in Leerdam

Het is alweer zondag, deze week had ik heerlijk vakantie. Lekker relaxen en we hebben nog leuke dingen gedaan. In dit artikel laat ik zien wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Thomas vindt het heerlijk om te wandelen. Vaak lopen we dan ook even een stukje door onze stad heen. Vooral met het lekkere weer is het echt genieten!

Mijn leven in foto’s #93 - GTA V en Assisins Creed - Odyssey

Naast series en films kijken, gamen mijn man en ik ook enorm graag. Voordat we de Xbox One kochten, hadden we nog de Xbox 360 en daar hadden we ook nog een aantal spellen van. Echter GTA V van de Xbox 360 kan niet afgespeeld worden op de Xbox One. Ik wilde GTA V nog wel een keer spelen, dus besloot ik om deze voor de Xbox One te kopen. Daarnaast hebben we ook Assasin’s Creed Odyssey gekocht. Momenteel is mijn man deze ook aan het spelen. Er komt binnenkort meerdere artikelen over de XboX One en de spellen die we hebben. Ik zit ook enorm te wachten op de nieuwe Red Dead Redemption (2), geweldig spel!

Mijn leven in foto’s #93 - Intertoys Duplo

Omdat we nieuwe spellen hadden gekocht bij Intertoys, kregen we ook kraskaarten mee naar huis. We hadden bij één van de kaarten een Lego verrassing gewonnen en konden we kiezen uit verschillende kleine pakketjes. Natuurlijk besloten we om een kleine Duplo pakketje te nemen voor Thomas. Hij is dol op Duplo!

Mijn leven in foto’s #93 - Nieuwe schoenen

Mijn leven in foto’s #93 - Nieuwe kleding

Voor Thomas heb ik ook nieuwe kleding en schoenen gekocht. Ik vind ze echt super stoer en Thomas is er zelf ook blij mee!

Mijn leven in foto’s #93 - Stamping  Up!

Al een tijdje volg ik Sam van Pootles.co.uk. Zij maakt geweldige filmpjes op haar Youtube kanaal en zij inspireert mij enorm. Sam is demonstrator van Stampin’ Up! En ik besloot om via haar de nieuwe catalogus aan te vragen. Deze kreeg ik al best snel binnen en er staan geweldige dingen in die ik ook graag wil maken. Vooral voor de feestdagen staan er super leuke items in. Binnenkort laat ik dan ook zien wat ik allemaal besteld heb bij hun en hoe mijn creaties eruit zullen komen te zien.

Bereik één groot doel

Maandag 1 oktober is mijn nieuwe “Bereik één groot doel” challenge van start gegaan. Er zijn al vele verschillende deelnemers die meedoen. Echt super leuk! Mijn challenge kan op elk moment gestart worden, dus mocht je ook mee willen doen, je kan je hier aanmelden: Bereik één groot doel in één kwartaal challenge (GRATIS).

Mijn leven in foto’s #93 - Vakantie - zwemmen

Mijn leven in foto’s #93 - Vakantie - AquaZoo

Mijn leven in foto’s #93 - Vakantie - AquaZoo

Deze week had ik heerlijk vakantie. We hebben heerlijk gezwommen en zijn ook naar Aquazoo in Leerdam geweest.

Vandaag gaan we lekker wandelen in het bos en verder relaxen en gamen. Ik heb echt genoten van mijn vakantie, ik was er zeer aan toe haha.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: