Winactie – Ik geef 5x mijn ebook “Gestructureerd Leven” weg!

Winactie - Ik geef 5x mijn ebook

Elke maand komt er een super toffe winactie online. Met deze winactie geef ik 5x mijn ebook Gestructureerd Leven t.w.v. 12,50 Euro weg! Vijf winnaars krijgen dus GRATIS mijn ebook met de bijbehorende templates. Heb jij ook meer structuur in jouw leven nodig? Doe dan ook mee! Hieronder vertel ik wat mijn ebook inhoudt en wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Maak kans op mijn Ebook “Gestructureerd Leven”

Heb je wel eens gedacht, “ow ja, dit moet ik nog doen en dat moet ik nog doen.” Een aantal minuten later ben je alweer vergeten wat je allemaal nog moet of wilt doen. Of je schrijft het op een notitieblaadje en je bent vervolgens dit blaadje weer kwijt. Je hebt misschien wel teveel dingen te doen, maar je komt er gewoon niet aan toe. Je hebt je gezin, school, werk, sociale leven, sporten en meer. Je hebt een enorm druk leven en je vindt het lastig om prioriteiten te stellen. Of juist het tegenovergestelde, je zit uren lang op social media te kijken, tv te kijken etc., terwijl je nog zoveel dingen moet doen. Je wilt weer structuur in jouw leven hebben. Je wilt toe komen aan de dingen die je moet of wilt doen. Met mijn ebook krijg je dan ook weer structuur in jouw leven!

Mijn ebook heeft in totaal 50 pagina’s met ontzettend veel tips hoe jij ook een gestructureerd leven kunt krijgen. Daarnaast zijn er verschillende opdrachten die je kunt uitvoeren. Stel doelen op, maak takenlijsten en ga gestructureerd aan de slag. Daarnaast heb ik ook een aantal handige tools voor meer structuur in het huishouden. Met mijn ebook zorg je ervoor dat je weer toekomt aan de dingen die je moet en wilt doen. Je krijgt weer structuur in jouw “drukke” leven!

Je krijgt mijn ebook in jouw mailbox na betaling en daarnaast ontvang je ook een aantal templates van de opdrachten, zodat je het vaker kan uitprinten en ook kan veranderen naar jouw eigen wensen.

Klik op de link hierover om meer informatie over mijn ebook te lezen en foto’s te bekijken:
Ebook “Gestructureerd Leven”.

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op het ebook “Gestructureerd Leven” via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-ik-geef-5x-mijn-ebook-gestructureerd-leven-weg”

EXTRA WINKANS: Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en krijg onder andere toegang tot gratis downloads!

De winactie loopt van 15 oktober 2018 tot en met 15 november 2018. Op 16 november 2018 krijgen de winnaars een mailtje van mij! De winnaars worden ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Zodra de winactie voorbij is, zal er ook een fijne kortingscode online komen voor een maand lang! Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

11 thoughts on “Winactie – Ik geef 5x mijn ebook “Gestructureerd Leven” weg!

 1. Wat een leuke winactie! Ik ben je meteen gaan volgen op Pinterest (mijn gebruikersnaam is Jantine Brandemann) en heb me ingeschreven voor je nieuwsbrief. Ik kende je blog nog niet, maar ik ben al een uur rond aan het struinen op je blog 🙂

 2. Ah tof, ik kan wel een gestructureerder leven gebruiken op het moment. Fulltime baan, proberen te bloggen, verhuizen, alles opnieuw inrichten en een sociaal leven onderhouden. Laat maar komen, jouw tips zijn altijd waardevol.

 3. Wat een fantastische binnenkomer kom net uit mn werk maar ben nu blij verrast nu ik dit mooie bericht lees.
  Ik hoef er geen seconde over na te denken ik doe mee ik like mee ik deel mee ik hoop door al mijn ernergie erin te steken en beetje hopen en duimen wat ik vroeger altijd deed toen ik nog een baby was nu voor die ene keer voor jullie een uitzondering te maken!!
  Ik kan met geen pen beschrijven of in woorden uit te drukken hoe blij ik ben met jullie.make my day!!

 4. Hallo,,

  Ik weet niet hoe ik ingelogd ben maar heb héél veel interesse in de winactie van je ebook.
  Het zou mijn eerste ebook zijn! Tof niet?
  Heb me net nog via Printerest en Instagram aangemeld om je ook hier te volgen.
  Ben zo blij dat ik hulp van je krijg! Dank je wel!

  Warme groet,

  Ingrid

 5. Kom deze actie tegen: Oh ja verrek die had ik in mijn mail gezien en wilde ik meedoen! Even mijn socials openen om te kijken welke naam ik waar heb hoor (geliked en gevolgd heb ik alles allang). Hey twitter stuurt me een beveligingscode per mail, even zoeken. Oh wat is dat voor mailtje, ach ja verdorie ik zou die online enquete nog invullen, nee eerst die mail. Wat zocht ik ook alweer? Oh ja twitter code. Daar is ie. Oke invullen, klaar. Naam kopiëren, niet vergeten te tweeten (*ha, gelukt zomaar!) en dan terug naar… hey wie stuurt daar een appje? Oh leuk ff antwoorden. Oh verrek ja ik moet mijn online boodschappen nog betalen. Dat zal ik meteen even.. oh nee wacht die winactie was ik mee bezig. Nu alleen nog even hier de gegevens kopiëren:

  https://nl.pinterest.com/alwiene0172
  https://www.instagram.com/maaike_manheim/
  https://twitter.com/Alwiene
  Facebook gewoon mijn naam (zie insta)

  Zooooooo gelukt, ben maar 10x ofzo afgeleid geraakt onderweg 😀 Mocht je denken dat ik overdrijf? Dit is een op waarheid gebaseerd verslag van het invullen van deze winactie… t lijkt me duidelijk dat ik de prijs wel zou kunnen gebruiken LOL.

 6. Als een enorme chaoot kan ik wel wat structuur in mijn leven gebruiken en doe ik graag mee aan je winactie. Mijn naam is op alle social media hetzelfde: biancamagielse en ik volg je overal.

 7. Ik volg u via Facebook, wil zeer graag kennismaken met je boek ‘gestructureerd leven’ hopelijk krijg ik zo structuur in m’n leven verwerkt!
  Mijn naam is Eef Linders. Zo vindt u me ook terug op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge