Boulevard de Beauté Crackling Nails


Boulevard de Beauté Crackling Nails

Crackling nagellakjes had ik nog helemaal niet in mijn bezit, tot afgelopen zondag. Toen kreeg ik de Boulevard de Beauté Crackling Nails setje van J. Thnx J. :D!!

Vandaag heb ik voor jullie een review over dit setje :).
Kijk dus snel verder!

Het setje bestaat uit vijf lakjes, één daarvan is een witte Base Coat, een ander is een Top Coat en dan in totaal drie Crackling lakjes in de kleuren roze, blauw en zwart.


Boulevard de Beauté Crackling Nails

Als eerste moet je de witte Base Coat gebruiken. De dekheid van dit lakje is niet heel goed, ik moest in totaal 3 laagjes gebruiken om het echt goed dekkend te krijgen. De kleur wit is wel erg mooi en het lakje ziet er mooi uit op mijn nagels. Deze kan je ook gewoon gebruiken als een wit lakje voor op je nagels :).

Het drogen van de Base Coat gaat best wel snel. Ik hoefde niet heel lang te wachten totdat ik een kleurtje er overheen kon doen. Dat is wel prettig :)!

De kwasten van de drie Crackling zijn erg dun en daarnaast zijn de lakjes zelf best lastig om te lakken. Er zit niet veel aan het kwastje, dus moet je best wel een aantal keer met het kwastje over je nagel heen gaan.

De zwarte en blauwe kleur zijn beter aan te brengen dan de roze kleur. De roze kleur is nogal aan de dikke kant, wat stroperig, dat is best jammer, want de kleur is echt geweldig.

De Top Coat is zeer prettig met aanbrengen en maakt het helemaal mooi af. Deze Top Coat ga ik zeker vaker gebruiken!

Hieronder heb ik een aantal foto’s geplaatst. Op mijn duim, wijsvinger en middelvinger heb ik de Base Coat, Crackling lakje en Top Coat gebruikt. Op mijn ringvinger heb ik de Base Coat en Top Coat gebruikt en op mijn pink heb ik alleen de Top Coat gebruikt.


Boulevard de Beauté Crackling Nails

Boulevard de Beauté Crackling Nails

Boulevard de Beauté Crackling Nails

Ik vind de blauw en zwarte Crackling best goed gelukt. De roze vind ik persoonlijk wat minder, maar dat komt denk ik ook omdat deze echt lastig was om te lakken omdat hij zo dik en stroperig is.

De witte Base Coat met de Top Coat vind ik ook best goed eruit zien :). En de Top Coat zelf is ook mooi, kan je ook gebruiken als een gewoon nagellakje om je nagels net wat mooier te maken.

De Boulevard de Beauté Crackling Nails setje was afgelopen week bij de Aldi te koop. Echter kon ik niet zo snel vinden of deze nog steeds daar te koop is. Ook op internet kan ik niet vinden waar je deze kan kopen en of je hem überhaupt nog kan kopen. Misschien weet één van jullie het :D?

Wat vind jij van Crackling nagellakjes?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: