Pagina over het fotograferen van verlaten panden


pagina over het fotograferen van verlaten panden

Zoals jullie misschien wel weten is het fotograferen van verlaten panden een zeer grote hobby van mijn man en mij. In 2012 zijn we begonnen en inmiddels hebben we al vele verlaten panden bezocht en gefotografeerd. Op mijn blog schrijf ik hier vaak artikelen over en laat ik mijn foto’s zien. Vaak krijg ik hier allerlei vragen over en daarom werd het eens tijd om een complete pagina te maken met allerlei informatie over het fotograferen van verlaten panden. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

Op deze pagina vertel ik jullie meer over hoe ik ben begonnen met deze hobby, wat het precies is, is het legaal of illegaal, ben ik zelf wel eens betrapt, wat voor verlaten panden we hebben gefotografeerd en wat voor gekke dingen ik allemaal ben tegengekomen.

De pagina zelf is nog lang niet af, er komen steeds meer artikelen en foto’s bij, maar ook meer informatie bijvoorbeeld over het vinden van deze locaties, hoe je te werk moet gaan als je zelf ook wilt gaan en meer!

Deze pagina zal binnenkort ook op elk artikel dat over het fotograferen van verlaten panden gaan, te vinden zijn, zodat bezoekers een idee hebben wat dit allemaal is.

Hier kan je de pagina bezoeken: Alles over het fotograferen van verlaten panden.

Wat zou jij nog graag willen weten over het fotograferen van verlaten panden? Dan kan ik hier ook uitgebreid over schrijven op deze pagina.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: