Last van cellulite of een sinaasappelhuid? Gebruik Cellublue!


Last van cellulite en de sinaasappelhuid? Gebruik Cellublue!

Cellulite of een sinaasappelhuid is een veel voorkomend probleem bij vrouwen. Ik ben al zelf bijna 30 jaar en ja ook ik heb er een beetje last van. Ik kreeg een handig product thuis gestuurd waarmee je de cellulite of een sinaasappelhuid kan verhelpen. Natuurlijk wilde ik dit graag testen en reviewen. Vandaag vertel ik jullie hier meer over.


Last van cellulite en de sinaasappelhuid? Gebruik Cellublue!


Last van cellulite en de sinaasappelhuid? Gebruik Cellublue!

Cellublue is een klein blauw rubber apparaatje. Je kan deze iets inknijpen en het valt goed in de hand.


Last van cellulite en de sinaasappelhuid? Gebruik Cellublue!

Het is de bedoeling dat je de Cellublue met een massageolie of body lotion aanbrengt op de huid en hiermee de huid gaat masseren van boven naar beneden en in rond draaiende bewegingen. Je zal wel een olie of body lotion moeten gebruiken, zodat de CelluBlue goed over je huid glijdt en het gemakkelijker is om te masseren. Ik gebruik zelf hier de dove body oil voor. Het zal dan voor een strakkere huid moeten zorgen binnen een aantal weken, vooral als je het elke dag gebruikt. Klinkt goed toch?


Last van cellulite en de sinaasappelhuid? Gebruik Cellublue!

Vooral op mijn bovenbenen heb ik wat last van een sinaasappelhuidje en kan dit dus goed gebruiken. Ik moet wel zeggen dat ik gevoelige benen heb en niet elke dag dit kan gebruiken, omdat het dan voor mij iets pijnlijker en gevoeliger is. Maar ik merk al wel verschil ik de tijd dat ik het gebruikt heb. Bij het masseren zie je dat je huid roder wordt en dat is goed. Door de body oil die ik gebruik, glijdt de CelluBlue goed over mijn benen heen. Op sommige plekken is het wel wat lastiger omdat de CelluBlue dan niet goed blijft zitten. Maar ik merk zeker verschil. Zodra het weer bikinitijd is, zal ik de CelluBlue ook zeker weer vaker gebruiken, want ik ben er wel tevreden over, ondanks dat ik hem niet elke dag kan gebruiken. En ik geloof ook echt dat het nog beter helpt als je het elke dag gebruikt 🙂 !

De CelluBlue is verkrijgbaar via hun website en kost 18,90 Euro per stuk.

Ken jij CelluBlue al? Heb jij ook last van cellulite of een sinaasappelhuidje en wat doe jij er tegen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: