Nieuwe personal trainingsvideo van mijn man en Anthony Kruijver!

Nieuwe personal trainingsvideo van mijn man met personal trainer Anthony Kruijver!

Vorig jaar had mijn man een personal training met Anthony Kruijver. Nu zijn we weer een jaar verder en kreeg mijn man een aantal weken geleden weer een gratis personal training van Anthony. Ook hier is weer een filmpje van gemaakt. Super tof!!! In dit artikel laat ik jullie het filmpje zien!

Sinds 2016 is Anthony de personal trainer van mijn man. Hij maakt de eet- en trainingsschema’s voor mijn man en geeft hem ook online support. Mijn man traint drie keer in de week in de sportschool en ik ben echt super trots op hem!! Hieronder heb ik het filmpje van de personal training weergegeven!

Wil jij ook een personal trainer? Dan raad ik zeker Anthony Kruijver aan. Neem eens een kijkje op zijn website!

Sport of train jij ook? En wat doe jij voor sport of training?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: