Serie: Preacher


Serie: Preacher

We gaan eigenlijk best hard met de series, de serie 11.22.63 hebben we ook alweer helemaal afgekeken. Het einde vond ik een beetje matig, maar voor de rest zeker wel leuk! Nu waren we Dus weer toe aan een nieuwe serie en zagen we Preacher voorbij komen. Vandaag vertel ik iets over deze zeer aparte serie πŸ™‚ .

Het verhaal gaat over een priester, genaamd Jesse Custer, in een klein stadje in Texas, die zijn leven probeert te verbeteren. Echter wordt Custer al snel in de serie bezeten door een mysterieuze entiteit waardoor hij zeer aparte en interessante krachten bezit. In de serie begint hij aan een reis om God letterlijk te gaan vinden en gebruikt ook zijn nieuwe krachten om bepaalde dingen voor elkaar te krijgen. Ondertussen komen verschillende characters voor in het verhaal, namelijk zijn ex-vriendin Tulip en een Ierse zwerver, genaamd Cassidy. Ook gebeuren er allerlei aparte dingen, hoe zal dit verlopen?

Deze serie is echt zooo vaag en apart haha. Het is gebasseerd op een comic, het is een horror en drama serie, maar eigenlijk is het ook zeer humoristisch πŸ™‚ . Ik vermaak me wel met deze serie. Het is echt zeer vaag, maar je wilt wel blijven kijken hoe bepaalde dingen aflopen. Sommige momenten zijn heerlijk overdreven en daar hou ik wel van πŸ™‚ . Ik heb op bepaalde momenten wel flink moeten lachen, dat maakt voor mij een serie ook wel weer goed πŸ™‚ .

Hieronder heb ik een trailer neergezet:

De serie wordt via AMC uitgezonden.

Ken jij de serie Preacher al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: