Tekenen, raden, munten en sterren verdienen – Draw Something 2!


Draw Something

Sinds kort ben ik helemaal veslaafd aan een spelletje voor op de telefoon. Draw Something! Ik denk dat veel van jullie dit spelletje wel kennen. Wat is nou precies Draw Something? En waarom is het zo leuk en verslavend? Kijk snel verder!


Draw Something

Draw Something is een app die je gratis kan downloaden voor je telefoon. Met dit spelletje speel je tegen andere spelers, zoals je vrienden, familie of gewoon totaal onbekende mensen.


Draw Something

Draw Something

Je kiest een woord uit waar je uit mag kiezen en je maakt een tekening van dat woord. Bijvoorbeeld een broek, een trui, een bij of een tafel etc. De speler met wie je speelt moet het woord dan raden aan de hand van jouw tekening. Je speelt dus iedere keer tegen een andere speler.


Draw Something

Als degene dan jouw woord raadt, krijgen jullie beide muntjes. En dan mag de andere speler een woord uitkiezen en een tekening maken die jij dan weer moet raden.


Draw Something

Met de munten en sterren die je dan hebt verdiend, kan je weer leuke en nieuwe dingen kopen in de shop, zoals nieuwe kleurtjes voor je potloodje of een patroonpatloodje of een highlighter etc.

Het is echt een zeer verslavend spel en je zult merken dat je ook beter wordt in tekenen en creatiever wordt. Wat ik wel een nadeel vind, is dat ik geen stylus heb voor mijn iPhone, hierdoor is het vaak wel lastig om te tekenen.

Draw Something is te downloaden in de App Store.

Ben jij ook zo verslaafd aan Draw Something 2?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: