Dierendag nail art


Dierendag nail art

Het is vandaag weer dierendag. De dag om jouw huisdier(en) extra te verwennen. Onze kat Link wordt eigenlijk elke dag al erg verwend, maar toch wordt hij vandaag extra verwend hihi. Veel knuffelen, daar is hij echt gek op, en hij krijgt lekkere en veel snoepjes :).

Vandaag heb ik een leuke dierendag nail art gemaakt. Kijk snel verder hoe ik dit gedaan heb :).

Ik heb eerst mijn nagels gelakt met een Base Coat van de Etos. Daarna heb ik als basiskleur een licht roze kleur gebruikt en op mijn wijsvinger een donkerroze kleurtje :). De lakjes die ik hiervoor gebruikt heb zijn Essie Ballet Slippers & Essie Pink Diamond.Op mijn duim heb ik een schattig kattenpootje gemaakt. Dit heb ik gedaan met een zwarte nagellak van Pink Tease en met een dottingtool. Je kan dit natuurlijk ook doen met een striping nail polish.Op mijn andere nagels heb ik stickers geplakt van Essence die je ook een tijdje geleden kon winnen bij een winactie. Dit zijn allemaal kleine vlindertjes in zwart en wit. Op mijn ringvinger en mijn pink zitten kleine steentjes verwerkt in de stickers. Dit vind ik echt cute eruit zien :).

Als finish heb ik een Top Coat van Etos gebruikt zodat alles goed blijft zitten.

Heb jij ook huisdieren en ga jij ze vandaag ook extra verwennen?

Psst. Doe jij al mee met de winactie? Klik hier: Win een (telefoon)hoesje naar keuze t.w.v. max 15 euro

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: