Op je Flip Flops de zomer doorHelaas hebben we deze zomer nog niet echt veel mooie dagen gehad. Twee echt warme dagen wel te verstaan. Onze Flip Flops, beter bekend als slippers, hebben we nog niet echt uit de kast kunnen halen. Misschien is het daarom wel een goed idee om het zomerse gevoel te krijgen wat voor een leuke slippers er dit jaar te krijgen zijn.

Havaianas: die met dat kleine vlaggetje

Een bekend slipper merk is Havaianas. Eerst was ik nooit bekend met het merk en kende ik ze alleen maar van het Braziliaanse vlaggetje op het bandje op de voet. Maar de laatste tijd zien we ze steeds meer in het straatbeeld komen. Het zijn erg leuke slippers die te verkrijgen zijn in veel kleuren en motieven. Het zomerse gevoel komt direct wanneer ik ze zie. Ook zien we hier de trends doorkomen welke we in de mode zien. Pastelkleuren en dierenprintjes.

Reef niet alleen voor surfers

Een ander merk slippers is Reef. Reef is van origine een surfmerk uit Amerika wat is over komen waaien naar Europa. De slippers van Reef worden allang niet meer alleen door surfers gedragen maar hebben een breed publiek gevonden. Reef kenmerkt zich door de meer natuurlijke uitstraling met aardse kleuren.

De Birkenstocks… wat moeten we er van vinden

Een slipper die nog altijd ongekend populair is, of we het nu willen of niet, is de Birkenstock slipper. Wat je ook van deze slipper vindt. Hij zit wel ontzettend lekker. Dat komt doordat het een echte gezondheidsslipper met een goed voetbed is. Het is niet de meest fashionable slipper die er op dit moment te verkrijgen is, maar het merk Birkenstock doet op dit moment wel erg zijn best om het werk wat meer fashionable te laten worden. Zo zijn ze op dit moment in diverse felle kleurtjes te verkrijgen. Maar toch blijft het een birkenstock met een fel kleurtje. Maar ze zitten zooooo lekker…

Wat is jou favoriete slipper voor deze zomer?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: