Doelen juni en terugblik mei + GRATIS werkboek

Doelen juni en terugblik mei + GRATIS werkboek

Mei was voor mij een zeer productieve maand en een zeer bijzondere en mooie maand. En nu het alweer juni is, heb ik ook weer nieuwe doelen opgesteld. In dit artikel deel ik dan ook mijn doelen voor deze maand met jullie. Daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen mei

Afbeeldingen van freebies verbeteren
Afgelopen maand ben ik druk bezig geweest om één standaard layout te maken voor de freebies. Nu ben ik bijna klaar om de afbeeldingen van alle freebies te verbeteren. Deze maand zullen dan ook alle afbeeldingen worden aangepast op de downloadpagina van de freebies.

Blog verbeteringen doorvoeren
Ook ben ik bezig geweest om verschillende verbeteringen door te voeren aan mijn blog. Ik heb een aantal blog artikelen verbeterd, want bepaalde codes in blog artikelen zorgden ervoor dat de layout uitgerekt was in de breedte, waardoor de tekst niet meer goed leesbaar was. Ook heb ik de bedank pagina verbeterd als je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief, hier en daar zaten ook wat kleine foutjes in. Van bepaalde blog artikelen heb ik ook de SEO verbeterd en ik heb ook weer nieuwe Pinterest afbeeldingen gemaakt voor blog artikelen. Elke maand wil ik dit soort verbeteringen doorvoeren, zodat mijn blog beter gevonden wordt en het ook overzichtelijker is voor de lezer.

Meer wandelen
Mijn leven in foto’s #108 - Wandelen

We hebben een aantal keer heerlijk gewandeld. Zo zijn we naar de natuurtuin geweest en ook naar landgoed Mariënwaerdt (een prachtig wandelgebied), maar ook door de haven van Leerdam en door de stad.

Trouwdag en verjaardag vieren en groot nieuws vermelden op blog
Mijn leven in foto’s #108 - Trouwdag

Afgelopen maand was voor ons en voor mijzelf een zeer mooie en bijzondere maand. 15 mei was namelijk onze trouwdag (alweer 4 jaar getrouwd) en 16 mei was mijn verjaardag. Tevens was dit ook mijn laatste werkdag als programmeur. Mijn droom is uitgekomen, ik ben nu volledig ZZP-er! Op mijn blog heb ik mijn grote nieuws ook gedeeld met jullie: Jarig + Droom is uitgekomen: Gestopt met werken als programmeur en volledig focussen op mijn blog en bedrijf!!. Hier kreeg ik super toffe reacties op (op mijn blog, op social media en in real life! Iedereen bedankt!!).

Doelen juni

De nieuwe afbeeldingen van de freebies online zetten
Deze maand ga ik alle nieuwe afbeeldingen van de freebies online zetten op de download pagina. De afbeeldingen zijn bijna klaar en doordat alle afbeeldingen hetzelfde gaan zijn, is het één geheel op de download pagina. Het ziet er dan mooier en professioneler uit.

Resource library afbeelding (freebies) + pagina maken
Daarnaast ga ik ook een resource library (freebies) afbeelding maken. Deze komt dan bovenin te staan als uitgelichte afbeelding. Zodra hier mensen op klikken, dan krijgen ze een pagina te zien waar uitgelegd wordt wat de download pagina inhoudt en wat ze hier allemaal kunnen verwachten. Ze kunnen zich dan gelijk aanmelden voor de nieuwsbrief zodat ze direct toegang hebben tot de download pagina.

Webinar maken en inplannen
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een webinar heb gegeven en het wordt weer eens tijd om hiermee aan de slag te gaan. Deze maand ga ik dan ook een nieuwe webinar maken en deze ook inplannen en promoten. De webinar zal voornamelijk te maken hebben met plannen, gestructureerd leven en/of financiën. Heb jij bepaalde vragen of wil je iets leren? Dan hoor ik het graag, dan kan ik dit ook verwerken in de webinar! De webinar zal natuurlijk geheel GRATIS zijn.

Stickers verder uitwerken
De eerste testprints van de eerste set stickers zijn al gemaakt. Hier en daar ga ik nog wat verbeteringen doorvoeren. Ik ga ze ook testen in mijn eigen Bullet Journal, om te kijken wat er nog verbeterd kan worden. Binnenkort laat ik ook de eerste set zien op mijn blog!

Dit zijn de doelen voor deze maand! Ik ben enorm benieuwd of ik deze doelen weer ga behalen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: