Pasen nail art

Het is weer bijna Pasen. De paaseitjes liggen alweer een tijdje in de winkel. Met Pasen gaan we natuurlijk deze lekkere paaseitjes eten, maar ook eieren schilderen en vooral leuke nail arts maken. Vandaag laat ik jullie een aantal leuke Pasen nail arts zien.


image

Op bovenstaande foto heb ik verschillende nail arts gemaakt. Als je aan Pasen denkt, dan denk je natuurlijk aan paaseieren, kuikentjes en paashazen.

Op mijn duim, middelvinger en pink heb ik versierde eieren gemaakt. Voor alle drie de nagels heb ik als basis kleur, roze gebruikt. Dit heb ik gedaan met de Essie Pink Diamond nagellak. Met een dotting tool heb ik op alle drie de nagels stippen gezet en op mijn duim heb ik nog met een gele nagellak strepen geplaatst. En zo heb je mooie, versierde eitjes op je nagels.

Op mijn wijsvinger heb ik een schattig kuikentje gemaakt. Als basiskleur heb ik geel gebruikt en met een dotting tool heb ik de pootjes en zijn snavel in het oranje gemaakt. De ogen van het kuikentje heb ik gemaakt met zwart en wit en ook hier heb ik weer gebruik gemaakt van de dotting tool. Schattig toch??

Op mijn ringvinger heb ik een paashaasje gemaakt. Als basiskleur heb ik blauw gebruikt. Daarna heb ik met een witte kleur zijn kopje gemaakt. De oren van de paashaas heb ik met een striping nail polish gemaakt. En met de kleur roze heb ik zijn oren ingevuld. Zijn ogen en neusje heb ik gemaakt met de dotting tool en in zwart en wit. De snorharen kan je het beste doen met een striping nail polish. Hoe cute!

Een aantal tips om deze nail arts te maken:
– Ik gebruik vaak een dotting tool, hier kan je gemakkelijk stippen mee maken, maar ook lijntjes.
– De Etos Quick Dry nagellakjes zijn super handig voor nail arts. De lakjes drogen snel, zodat je snel weer verder kan met je nail art.
– Striping nail polishes zijn zeer handig om dunne lijntjes te zetten.
– Gebruik altijd een base coat voordat je begint met nagellakken of nail arten.
– Na het lakken, gebruik een top coat, zodat alles langer blijft zitten en het een mooier effect geeft.

Wat voor een nail art maak jij dit jaar met Pasen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: