Hardloop gadgets – Wat neem je mee?


Hardloop gadgets - Wat neem je mee?

Sinds vorige week zijn mijn vriendinnetje en ik aan het hardlopen. Inmiddels ben ik drie keer geweest en ik moet zeggen dat het me enorm bevalt. We willen nu drie keer in de week gaan hardlopen 🙂 . Tijdens het hardlopen wil ik ook graag gadgets meenemen, vandaag laat ik jullie dan ook een aantal hardloop gadgets zien. Een aantal hiervan heb ik al en andere gadgets wil ik nog graag hebben en gebruiken.

Sportarmband voor iPhone 6
Ik misde eigenlijk nog iets waar ik mijn iPhone 6 in kwijt kon. Nu nam ik hem maar gewoon niet meer, omdat ik geen iPhone ergens kwijt kon en het leek mij niet zo fijn om hem in mijn handen te houden. Nu heb ik een sportarmband voor iPhone 6 besteld bij Bol.com en deze komt vandaag binnen 🙂 . Dan kan ik mijn iPhone gewoon meenemen, de sportarmband is licht, ultra dun, van neopreen en spatwater- en transpiratievrij. Ik ben echt zeer benieuwd hiernaar!

Oordopjes
Nu vandaag mijn sportarmband binnenkomt, kan ik ook een aantal apps installeren, ik heb al verschillende tips gekregen, zoals bijvoorbeeld C25K, Evy en Runkeeper. Ik wil ze dan ook allemaal gaan uitproberen. Vaak zijn zulke apps ook handig als coaching en dan is het fijn als je de coaching kan beluisteren via oordopjes. Deze oordopjes passen dan ook goed in de sportarband, er zit hier zelfs een aparte gat in, zodat je oordopjes in de iPhone kunnen 🙂 .

Muziek
Als je gaat hardlopen, dan kan je ook muziek meenemen. Heerlijk voor op de achtergrond en geeft jou ook een goede motivatie om echt door te gaan sporten. Zet een playlist op en hardlopen maar!

Verlichting en reflectie
We gaan altijd in de avond hardlopen, vaak rond een uur of 7 a half 8, omdat ik ook pas om half 7 thuis ben. Het is nog zomer en het is dan nog wel vrij licht in de avond, maar dat gaat niet lang meer duren. Over een tijdje zal het alweer wat donkerder worden in de avond en dan is het zeer belangrijk om verlichting en reflectie bij je te hebben. Mijn vriendinnetje heeft twee handige armbanden (tevens ook enkelband) gekocht die felle licht geven en daarnaast ook nog een reflectie gedeelte hebben. Zeer handig en echt een must als het straks wat donkerder wordt!

Drinksysteem
Op dit moment zijn we rondes aan het hardlopen van ongeveer 5km. We willen dit nog zeker gaan uitbreiden en dat betekent dat we ook drinken mee moeten nemen. Je hebt bijvoorbeeld een heupgordel waar je één grote fles in kwijt kunt of zelf drinkgordels waar je juist meerdere flesjes in kwijt kunt. Daarnaast kan je ook kiezen voor een handbottle, deze kan je door middel van een handstrap of grip vast houden. Zelf lijkt me dit niet zo erg fijn, vooral als je voor een langere ronde gaat doen. Ik zou dan zelf kiezen voor bijvoorbeeld een drinkgordel of heupgordel.

Sporthorloge
Naast apps op mijn telefoon zou ik ook wel graag een sporthorloge willen hebben. Een sporthorloge is namelijk net iets praktischer in gebruik. Het aflezen gaat namelijk een stuk gemakkelijker en het meenemen is ook zeer eenvoudig.

Ben jij ook aan het hardlopen en weet jij nog must have gadgets voor tijdens het hardlopen? Laat een reactie achter 🙂 .

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: