Michael Kors Fall Edit Wish List


Michael Kors Fall Edit Wish List

Al een tijdje ben ik fan van Michael Kors. Ik heb al een Michael Kors tas en een Michael Kors zonnebril en ik zou graag nog meer items willen hebben, zoals kleding en accessoires. De nieuwe Michael Kors Fall Edit is uit en ik heb een aantal items uitgezocht die ik zeer graag zou willen hebben. Vandaag deel ik dan met jullie mijn Michael Kors Fall Edit Wish List.

1. Leather Satchel – $298
2. Leather jacket – $450
3. Poncho – $175
4. Suede Boots – $225
5. Platform boots – $295
6. Sweater – $140
7. Skinny jeans – $165
8. Cashmere sweater – $275
9. Silver watch – $250

Ik vind de nieuwe collectie van Michael Kors echt heel erg mooi. Mooie bruine, roode en blauwe tinten, daar hou ik wel van. Meer items van Michael Kors kan je hier vinden: Michael Kors.

Welk item van de Michael Kors Fall Edit vind jij erg mooi en zou jij graag willen hebben?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: