Prachtige wilde bloemen met de groei- en bloeikaart + win!


De groei- en bloeikaart + win!

Jullie kennen ze vast nog wel, de moestuintjes die je kon sparen bij de Albert Heijn. Deze moestuintjes kon je zelf planten en daar kwamen dan lekkere dingen uit, zoals sla of bieslook. Maar het is natuurlijk nog veel leuker om zelf bloemen te planten! Via Kaartwereld.nl kreeg ik een super leuke kaart binnen, namelijk de groei- en bloeikaart waarmee je jouw eigen prachtige en kleurrijke wilde bloemen kan planten via de zaadjes die in het groeipapier (in mijn geval het rode hartje) zitten. Vandaag vertel ik hier iets meer over en je kan zelf ook nog eens een gave groei- en bloeikaart winnen!

De groei- en bloeikaart ziet er super cute uit! Aan de voorkant zit het groeipapier waarin de zaadjes zitten van wilde bloemen. Als je het groeipapier dan in aarde plant en deze goed verzorgt, dan zullen de wilde bloemen vanzelf groeien en bloeien. Er zijn vele verschillende soorten bloemen, zoals bijvoorbeeld Bird’s Eye, Clarkia, Black Eyed Susan en meer! Het leuke van de kaart is, dat je ook een persoonlijke boodschap aan mee kan geven en dan zijn de wilde bloemen ook nog eens extra leuk!


De groei- en bloeikaart + win!

Aan de binnenkant staan de instructies uitgelegd, op de website hebben ze ook een complete pagina met instructies voor de groei- en bloeikaart, zeer handig! Natuurlijk heb ik zelf ook de zaadjes geplant.


De groei- en bloeikaart + win!

Als eerste heb ik een grote pot gepakt en deze voor 2/3 gevuld met aarde en goed aangeduwd.


De groei- en bloeikaart + win!

Daarna heb ik het groeipapier in het midden gelegd, kijk eens hoe cute?!


De groei- en bloeikaart + win!

Daarna heb ik nog een laagje aarde erboven opgedaan en deze echt zeer goed nat gemaakt.


De groei- en bloeikaart + win!

Na ongeveer een week begonnen ze al te groeien en zo zien ze er na ongeveer een maandje eruit, hoe cute!! Ze zijn nog steeds aan het groeien en ik geef ze elke dag water. Echt super leuk!! Ik ben zeer benieuwd hoe de bloemen eruit komen te zien 🙂 .

Ik vind zo’n groei- en bloeikaart echt super leuk om te geven bij bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte van een kind of als iemand geslaagd is! Ze hebben ook vele verschillende soorten kaarten waar je uit kan kiezen en ze zien er allemaal echt super leuk uit! De kaarten zijn ook niet duur, ze kosten slechts 3,95 Euro! Meer informatie over de groei- en bloeikaart kan je hier vinden: De groei- en bloeikaart via Kaartwereld.nl.

Nu heb ik zelf ook iets leuks voor jullie! Ik kan namelijk ook een groei- en bloeikaart naar iemand toesturen met een persoonlijke boodschap, zodat jij ook jouw eigen wilde bloemen kan planten. Hoe leuk is dat? Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een reactie plaatsen dat je graag ook zo’n groei- en bloeikaart wilt hebben 🙂 . Maandagmiddag zal ik de winnaar een mail sturen 🙂 .

Ken jij de groei- en bloeikaart al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: