Mijn leven in foto’s #148 – Wandelen en naar Ice Age & Dinosaurs gaan (in een oude Urbex locatie)

Mijn leven in foto’s #148 - Wandelen en naar Ice Age & Dinosaurs gaan in een oude Urbex locatie

In 2012 bezochten we een prachtige Urbex locatie en afgelopen weekend gingen we hier weer naar toe. De locatie was helemaal gerenoveerd en er was hier een super toffe Ice Age & Dinosaurs expo te zien. Echt geweldig om hier weer te zijn en Thomas vond de dino’s ook helemaal top. We hebben afgelopen week ook weer heerlijk gewandeld en we hadden een prachtige lucht op een ochtend. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #148 - Kip rozemarijn en knoflook

Yummie!! Kip rozemarijn en knoflook met rijst en boontjes.

Mijn leven in foto’s #148 - Roze lucht

Mijn leven in foto’s #148 - Roze lucht

Op een ochtend toen we naar school gingen, was de lucht echt prachtig! Daar moest ik wel een paar foto’s van maken haha.

Mijn leven in foto’s #148 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #148 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #148 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #148 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #148 - Wandelen

Even heerlijk wandelen in de Natuurtuin in Leerdam. Genieten!

Mijn leven in foto’s #148 - Wandelen en naar Ice Age & Dinosaurs gaan in een oude Urbex locatie

Mijn leven in foto’s #148 - Ice Age & Dinosaurs Antwerpen, Handelsbeursgebouw Antwerpen

Mijn leven in foto’s #148 - Ice Age & Dinosaurs Antwerpen, Handelsbeursgebouw Antwerpen

Verlaten pand met prachtige architectuur

Mijn leven in foto’s #148 - Ice Age & Dinosaurs Antwerpen, Handelsbeursgebouw Antwerpen

Verlaten pand met prachtige architectuur

Mijn leven in foto’s #148 - Ice Age & Dinosaurs Antwerpen, Handelsbeursgebouw Antwerpen

Verlaten pand met prachtige architectuur

Afgelopen zondag zijn we naar Ice Age & Dinosaurs in Antwerpen geweest. In 2012 hebben we deze prachtige locatie ook eens bezocht (twee keer zelfs bezocht) toen het nog helemaal leeg stond. Het Handelsbeursgebouw in Antwerpen was toen een Urbex locatie. Het heeft in totaal 20 jaar leeggestaan en in 2019 is het helemaal gerenoveerd. Toen we zagen dat hier een expo was, moesten we er wel heen. Thomas vond de dino’s helemaal geweldig en voor ons was het ook enorm bijzonder om hier weer eens te zijn. Op de foto’s hierboven zie je elke keer een foto hoe het er nu uit ziet en hoe het eruit zag toen het leeg stond. Geweldig om te zien toch?!

Mijn leven in foto’s #148 - Ice Age & Dinosaurs Antwerpen, Handelsbeursgebouw Antwerpen

Mijn leven in foto’s #148 - Ice Age & Dinosaurs Antwerpen, Handelsbeursgebouw Antwerpen

Thomas heeft zich echt heerlijk vermaakt, hij vond het hier echt super tof! Hij moest ook eieren zoeken en tellen en aangeven hoeveel eieren we hadden gevonden. Echt tof hoe ze dat hebben gedaan!

Dit weekend komt een vriend bij ons op bezoek en gaan mijn man en hij in de studio aan het werk en ‘s avonds gaan we lekker gourmetten. Fijn weekend iedereen!

Wat heb jij de afgelopen tijd beleefd en heb jij nog plannen dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: