Mijn nieuwe werkplek met HEMNES Secretaire van IKEA

Mijn nieuwe werkplek met HEMNES Secretaire van IKEA

Een behoorlijke lange tijd heb ik vooral aan onze eettafel gewerkt als ik aan het bloggen was of als Virtual Assistant aan het werk was. In onze woonkamer hadden we naast de bank de box staan voor Thomas. Maar omdat hij deze niet meer nodig had, hebben we deze weggegeven. Er was weer ruimte genoeg over. Voor thomas een ruimte waar hij lekker kan spelen en ik besloot om een nieuwe werkplek te gaan kopen. Het is de HEMNES Secretaire van IKEA geworden en in dit artikel laat ik deze aan jullie zien.

Mijn nieuwe werkplek met HEMNES Secretaire van IKEA

Ik wilde graag weer een plekje voor mezelf, zodat ik goed kan werken en een goede houding achter mijn laptop kan nemen. Er moest genoeg opbergruimte zijn voor mijn meest gebruikte spullen, zoals mijn Bullet Journals, knutselspullen, pennen, washi tapes, administratie spullen en ook spullen van Thomas (die we normaal bij de box hadden liggen). Maar we wilden ook graag dat de spullen netjes opgeborgen waren en dat het netjes eruit ziet. Bij IKEA ging ik eens rondsnuffelen op hun website en kwam ik uit op de HEMNES Secretaire.

De HEMNES Secretaire is in twee kleuren beschikbaar, namelijk in witgebeitst en zwartbruin. Er zitten twee deurtjes in aan de onderkant en de bovenkant een schrijfblad dat open- en dichtgeklapt kan worden. Bovenop de secretaire kan je ook nog leuke spulletjes kwijt, ik heb hier nu drie parfums geplaatst. En nog boek over Leerdam dat ik nu te leen heb gekregen (hier ga ik binnenkort iets meer over vertellen).

Mijn nieuwe werkplek met HEMNES Secretaire van IKEA

De secretaire is 108 cm hoog en 89 breed. Als het schrijfblad opengeklapt is, dan is het 77cm diep. Zoals je ziet kan je best veel spullen kwijt.

Mijn nieuwe werkplek met HEMNES Secretaire van IKEA

Aan de linkerkant van de secretaire bovenin heb ik al mijn Bullet Journals en knutselspullen liggen.

Mijn nieuwe werkplek met HEMNES Secretaire van IKEA

Aan de rechterkant achter mijn laptop heb ik twee pennenkokers staan en nog een bureauhouder met al mijn washi tapes (uhm, tel maar hoeveel het er zijn haha).

Mijn nieuwe werkplek met HEMNES Secretaire van IKEA

Wat ik ook echt super handig vind, is dat er een gat in het bureau zit waar je dan de kabels door heen kan doen, zo ziet het er opgeruimd uit en kan je toch je gadgets opladen.

Mijn nieuwe werkplek met HEMNES Secretaire van IKEA

Onderin hebben we nog op de bovenste plank wat spulletjes voor Thomas, zoals luiers en schoentjes. En onderin heb ik nog mijn eigen papierwerk voor administratie en klanten en ook mijn twee eigengemaakte stickerboeken.

Mijn nieuwe werkplek met HEMNES Secretaire van IKEA

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe HEMNES Secretaire. Ik zit nu met een goede houding achter mijn bureau en kan lekker aan het werk. Daarnaast is alles ook nog eens netjes opgeruimd als hij dichtgeklapt is. Super! De HEMNES Secreatire kost 189 Euro en kan je kopen bij IKEA.

Heb jij ook een eigen werkplek? Hoe ziet jouw werkplek er ongeveer uit? Of zou jij een eigen werkplek willen hebben?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: