GRATIS webinar – Doelen opstellen en bereiken

GRATIS webinar - Doelen opstellen en bereiken

Doelen opstellen en doelen bereiken vind ik enorm belangrijk. Elk jaar, elk kwartaal en elke maand stel ik nieuwe doelen op. Door taken op te stellen, een goede planning te maken en gestructureerd te werken, zorg ik ervoor dat ik mijn doelen kan bereiken. Mijn allereerste ebook “Gestructureerd Leven” gaat ook over doelen opstellen, planningen, gestructureerd te werk gaan, structuur in het huishouden en meer. Ik merk namelijk dat veel mensen het lastig vinden om doelen op te stellen en eraan te werken. En daarom heb ik besloten om een GRATIS webinar te houden – Doelen opstellen en bereiken. In dit artikel vertel ik daar iets meer over!

Vind je het lastig om doelen te bedenken en op te stellen of juist aan jouw doelen te gaan werken en deze te bereiken. Je hebt misschien wel teveel dingen te doen, je hebt je gezin, school, werk, sociale leven, sporten en meer. Je hebt een enorm druk leven en je vindt het lastig om prioriteiten te stellen. Of juist het tegenovergestelde, je zit uren lang op facebook te kijken, tv te kijken etc., terwijl je beter aan jouw doelen kunt gaan werken. Je wilt weer structuur in jouw leven hebben en aan jouw doelen werken en deze bereiken.

Mijn GRATIS webinar Doelen opstellen en bereiken begint op woensdag 1 augustus om 20:00 uur en duurt ongeveer een uur.

Wat ga je leren met mijn webinar?

Wat zijn jouw doelen?
We gaan kijken hoe jij jouw doelen kunt achterhalen.

Doelen SMART opstellen
Je gaat leren hoe je jouw doelen SMART kunt opstellen.

Doelen uitwerken en uitsplitsen en projecten en taken
Daarna leer je hoe je jouw doelen kunt uitsplitsen in projecten en taken.

Doelen bereiken
En als laatste leer je hoe je jouw doelen kunt bereiken door verschillende tips.

Bonus: Vragen stellen
En als bonus, mag je aan het einde van de webinar ook vragen stellen.

Replay beschikbaar!
Mocht je het niet redden om erbij te zijn op woensdag 1 augustus om 20:00 uur, maar wil je alsnog de webinar bekijken? Dat kan! Er zal een replay beschikbaar worden gesteld voor de personen die zich hebben geregistreerd voor de webinar!

Registratie gesloten

Wat zou jij graag willen leren over doelen opstellen en doelen bereiken? Ga jij jezelf inschrijven voor de GRATIS webinar?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: