Mijn leven in foto’s #132 – Tunnels van Leerdam in VIJF Magazine, nieuwe agenda en planner en KreaDoe Online

Mijn leven in foto’s #132 - Tunnels van Leerdam in VIJF Magazine, nieuwe agenda en planner en KreaDoe Online

Fijn weekend iedereen! De afgelopen weken hebben we weer mooie dingen meegemaakt, er kwam een zeer groot artikel over ons onderzoek naar de Tunnels van Leerdam in VIJF Magazine, ik ontving een nieuwe agenda en kocht de nieuwe Josh V Mascha Planner en vorig weekend was het KreaDoe Online event. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #132 - Heerlijke zelfgemaakte pizza's

Mijn leven in foto’s #132 - Heerlijke zelfgemaakte pizza's

Dit zijn zelfgemaakte pizza’s uit de Airfryer: tortilla wraps met tomatensaus (met knoflook, basilicum, peper en zout), en geraspte kaas. Met de ene pizza salami en de andere gehakt, rucola en light Samurai saus. Hmm echt heerlijk!!

Mijn leven in foto’s #132 - Eenvoudig Leven Agenda 2021

Ik ontving de Eenvoudig Leven Agenda 2021, super toffe agenda! Je kan deze ook winnen, bekijk de winactie hier: Win de Eenvoudig Leven Agenda 2021. Doe jij al mee?

Mijn leven in foto’s #132 - Tunnels van Leerdam in VIJF Magazine, nieuwe agenda en planner en KreaDoe Online

Mijn leven in foto’s #132 - Tunnels van Leerdam in VIJF Magazine

Mijn leven in foto’s #132 - Tunnels van Leerdam in VIJF Magazine

Mijn leven in foto’s #132 - Tunnels van Leerdam in VIJF Magazine

Peter van Rooden en ik werden ook geïnterviewd over ons onderzoek naar de Tunnels van Leerdam en er kwam een zeer groot artikel in VIJF Magazine. Echt gaaf!! Wat ook echt super tof is, dat mijn man ook de covers heeft geschoten van de drie VIJF Magazines van deze editie en ook foto’s heeft gemaakt voor bij artikelen en daarnaast staat ook zijn eigen foto in VIJF. Echt super leuk dat we allebei in deze editie van VIJF staan!

Mijn leven in foto’s #132 - KreaDoe Online

Mijn leven in foto’s #132 - KreaDoe Online

Vorig weekend was het KreaDoe Online event, super tof! Normaal gesproken is dit in de Jaarbeurs in Utrecht, maar door Corona kon dat natuurlijk niet doorgaan. Daarom hebben ze iets tofs bedacht, namelijk een online event. Je kon namelijk workshops volgen en digitale stands bekijken en daarnaast was er ook live muziek en werden er prijzen weggegeven. Echt super leuk! Thomas en ik hebben ook nog heerlijk geknutseld tijdens het event haha.

Mijn leven in foto’s #132 - Pasta

Heerlijke pasta met geraspte kaas..yummie!

Mijn leven in foto’s #132 - lavera

Mijn leven in foto’s #132 -  Africa Organics

Ook ontving ik een aantal PR pakketjes van lavera en van Africa Organics. Hier komen natuurlijk nog reviews van online.

Mijn leven in foto’s #132 -  The Body Shop adventskalender

Yeahhh, ik kocht ook nog de The Body Shop adventskalender. Hier komt komende week een uitgebreid artikel van online.

Mijn leven in foto’s #132 - Josh V Mascha Planner

Wow, deze ging echt hard! De nieuwe Josh V Mascha Planner was enorm snel uitverkocht, maar ik ben zeer blij dat ik er één heb kunnen kopen! Yeah, hij is echt prachtig! Ook hier komt snel een artikel van online.

Morgen is mijn broer jarig, maar vanwege Corona kunnen we helaas niet naar hem toe. Ik heb dan ook zijn cadeautje op de post gedaan. Verder gaan we lekker relaxen!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: