Winactie – Win de Eenvoudig Leven Agenda 2021

Eenvoudig Leven Agenda 2021

Vorige week schreef ik een artikel over de Eenvoudig Leven Agenda 2021. De Eenvoudig Leven Agenda 2021 is gemaakt als gids om je eigen koers te varen. Eenvoudig leven, het klinkt mooi…maar hoe krijg je het voor elkaar waarin we alles moeten op het gebied van werk, studie, familie, vrienden en social media? Deze agenda helpt je hierbij! En nu kan je deze geweldige agenda ook winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Eenvoudig Leven Agenda 2021 - Ingevuld

Eenvoudig Leven Agenda 2021 - Model Eenvoudig

Eenvoudig Leven Agenda 2021 - Weekplanning

In samenwerking met Nynke Valk (de schrijver van de agenda) mag ik een agenda weggeven door middel van een winactie! Om kans te maken zal je aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Wat je moet doen, heb ik hieronder neergezet!

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest
– Laat een reactie achter dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op de Eenvoudig Leven Agenda 2021″ via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-de-eenvoudig-leven-agenda-2021”

De winactie loopt van 6 november 2020 tot en met 18 november 2020. Op 19 november 2020 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 .

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: